Pai, cred ca as prefera: o fata draguta [nici urata nici frumoasa. daca e frumoasa (superba) e fitoasa... deci , putin timida [uneori prea mult strica dar la unele asta le e farmecul ^^], nici baietoasa dar nici foarte feminina, amuzanta, de treaba, de inceredere, care sa nu fi stat cu jumate de cartier/scoala/liceu. funda? :]
Prima varianta...Dar baietii o sa zica tot prima dar cand vad 2 fete din aceste 2 categorii diferite normal ca o sa uite la forme si o sa aleaga 2:*
Niciuna din categorii ...prefer fetele cumintzi, feminine, nematerialiste si fara fite
O alta combinatie :sa asculte rock/metal si sa fie cuminte, timida... ma rog.asa ca mine
Auuuu dragut ))))
Eu ascult rock din adolescenta si nu sunt baietoasa. am o sg pereche de pantaloni in garderoba, restul sunt rochite. de baut beau, dar niciodata nu ma imbat. nu beau bere in public, e doar un pitic pe creier de-al meu. muzica nu are legatura cu caracterul fiecaruia. sunt si rockeri imputiti si inculti.
Ia ghici... prima varianta... crede-ma daca ar vrea una de aia fitsoasa sa fie cu mine si daca m-ar iubi nu as accepta sa fiu cu ea. Nu neaparat baietoase dar.sa fie amuzante de gasca, de incredere. ma intelegi