Pai inalta. draguta... frumoasa. cu simtul umorului, buna (nu la suflet), siii sa ma iubeasca asa cum sunt! (BLONDA)
Ba da dar unii se uita doar la aspectul fizic!
Si tu nu esti printre ei, nu? Ce dragut...
Mi-ai înveselit ziua )))Tare răspuns!
vroiam sa-ti dau like la raspuns
La 14-15-16 ani nu ai ce să le ceri în afară de a arăta bine și a fi bună la pat.
Da, am inteles asta. Faptul ca te-am intrebat cati ani ai ti s-a parut dubios cumva?
Nu... am inteles eu altfel. 15 ani.
Mie imi place orice fata care ma intelege . Singurul lucru fizic care nu imi place este sa fie prea slaba in rest nu cred ca va conta asa mult. Poate si cele mai timide, ma dezgusta o fata cu prea mult tupeu / vulgaritate / fite (generatia)...
O fata in general trebuie sa fie mai finuta. Eu de exemplu cand mai aud vreo prietena de-a mea ca injura imi vine sa o plesnesc. Suna asa de urat din gura unei fete. Cati ani ai?
Sincer am 15 ani si iti spun cum ar arata fata perfecta pentru mine:
1. Desteapta
2. Sa aiba cultura generala( sa nu fie Tufa de Venetia cand o intreaba cineva (ex) cand a avut loc unirea principatelor?)
3. Sa fie mai timida(sa nu vorbeasca cu toti depravatii de la colturile starzii)
4. 1.70-1.75
5. Forme
6. Cea mai importanta: Sa fie deschisa cand vorbeste cu mine.
Sall!
Sa arate bine sa ma inteleaga sa nu aibe fite sa vezi acea privire dulce in ochi ei sa tina la mine si sa aiba un tupeu potrivit.
Mi-ar placea o fata care NU VORBESTE SEC NICIODATA!, n-am nevoie de mai mult.
Comunicarea e estentiala, asta e clar! Nu ai ce discuta cu o persoana care nu este cultivata sau care nu stie sa vorbeasca cum trebuie.
O fata ca iti raspunde sec, nu te place. Punct.
Copilule ce intelegi tu prin a vorbi ''sec''? k deja ma enervezi!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
mario întreabă: