| maria8anutza a întrebat:

am o intrebare pentru fete. La contactul sexual (prima oara) va durut cand s-a rupt pielea aia?

Răspuns Câştigător
| Issabela26 a răspuns:

Doare insa depinde si de partener si de corp dar si de tipul de himel(elastic sau nu) daca baiatul se comporta frumos nu vei sta sa te gandesti ca te doare, corpul unei fete se deosebeste asa cumpe o fata o doare foarte tare, alta fata poate nu a avut nici o durere, himenul poate fi elastic si atunci nu se rupe prima data si am inteles ca daca ai himenul elastic te doare putin pana la ruperea acestui himen...

7 răspunsuri:
| Liquify a răspuns:

"Pielea aia" se numeste himen. Depinde de la caz la caz daca doare sau nu. happy Sunt fete pe care le doare mai tare altele pe care nu le doare aproape de loc. Depinde si de partener.

| KameliaAura a răspuns:

Himenul poate fi elastic care nu se rupe la primul contact sexual, poate niciodata. Dar doare si curge sange cand se rupe

| PuFaRiNaIsThEoNe a răspuns:

Se numeste himen si am auzit ca doare taresad

| edda a răspuns:

Depinde...pe mine nu m a durut absolut deloc si chiar imi era ff frica de acel moment si de acea durere dar chiar nu m a durut deloc...acum depinde de fiecare si de partener

| LBMV a răspuns:

Pai depinde de fiecare. si depinde cum se comoprta baiatul cu tine... cel putin pe mine m-a durut ff tare la inceput, chiar daca el a incercat sa faca sa nu ma doara, dar asa e la inceput... si poate chiar si a 2a oara. dar dupa aia numai:*

| FaraNumara a răspuns:

De...am auzit ca doare rau...mai bine ramai virgina toate viata

| demona a răspuns:

Nu stiu inca nu am facut-o de ce vrei sa o faci iti zic nu e bine fau la timpul cand vrei sa o faci cu un baiat si ii cel mai bine iti zic
funda?