| SperantaPierduta a întrebat:

Am o intrebare pentru fete. vi s-a intamplat in momente intime ca vaginul sa produca zgomote? cum se poate scapa de ele si cum ati trecut de situatia penibila?

Răspuns Câştigător
| InesIlinca90 a răspuns:

In momentul cand vaginul se dilata, intra "aer" cum s-ar zice, si se aud niste zgomote...Nu e nici un fel de problema.Nu iti fie rusine, ca doar nu se intampla zilnic.Trebuie doar sa inveti sa te controlezi happy

| SperantaPierduta explică (pentru InesIlinca90):

Multumesc! Si cum te poti controla?

| InesIlinca90 a răspuns (pentru SperantaPierduta):

Pe parcursul timpului. poti sa te asezi intr-o pozitie astfel incat sa stai confortabil sau picior peste picior...ideea e sa iti acoperi intr-un fel vaginul.(poti sa ii explici iubitului tau despre ce e vorba si daca intelege, poti sa nu te mai ascunzi, asta in caz ca nu reusesti sa te controlezi).

8 răspunsuri:
| britney4kevin a răspuns:

Buna happy mi s-a intamplat la inceput mai des laughing chestia era ca eram prea excitata dar am reusit sa ma controlez, iar acum mi se intamlpa foarte rar, in timpul actului sexual vaginul se dilata, si din cauza asta se aude...
O zi buna in continuare :*

| Crucified a răspuns:

Poate unele fete se bashesk prin vagin rolling on the floor

| BTWIN a răspuns:

Cred ca al tau e bantuit rolling on the floor
cica sa produca zgomote laughing)

| SperantaPierduta explică (pentru BTWIN):

Eu cred ca tu habar n-ai despre ce e vorbawinking!

| FreakzEmil a răspuns (pentru BTWIN):

Ce te bagi ma daca nu stii straight face!

| robertbora a răspuns:

Aoleu si ala face zgomote? da ce sunete scoate?laughing pe bune, nu am mai auzit asa ceva pana acum! iti dai seama sa ai parte de o femeie care scoate zgomote, mai scoate si vaginul, iti moare directlaughing