| mroxana a întrebat:

am o intrebare pentru toti, toti puteti sa va spuneti parerea, eu iubesc o persoana dar persoana respectiva nu imi spune clar ca ma iubeste si l-am intrebat dar imi spune ca doar sunt dragutza si calumea dar la prietenii lui le zice ca ii place de mine, si in cazul meu ce atitudine ar trebui sa iau de aici? va rog raspundeti, cel care raspunde cel mai bine ii dau funda, merci

5 răspunsuri:
| alafaranume a răspuns:

Probabil ca daca ti-ar spune ca esti cea mai frumoasa fata din lume pentru el, atunci ti-ai lua lumea in cap happy e exact ca si cum ai zice ca ai prefera mai degraba sa iti spuna ca te iubeste decat sa o faca, important e ce simte ce crede si cum se comporta nu ce iti spunewinking

| cosmin2344 a răspuns:

Buna. tu spui k iubesti o persoana. dar te intreb, tu i-ai spus direct k il iubesti sau stii doar tu k il iubesti? altceva. daca se intampla k tu sa fi facut primul pas inspre el marturisindu-i sentimentele tale, s-ar putea k ceea ce i-ai spus tu sa-l fi lasat perplex, motiv pentru care nu mai poate reactiona pentru ca nu stie cum sa reactioneze..si probabil k si el te place poate mai mult decat il placi tu, dar nu poate veni sa-ti spuna :eu te iubesc mai mult, astea le vezi doar in filme, realitatea e alta si incertitudinile ne sfasie inima si ne rod stomacul. te asigur k daca nu te-ar fi placut ai fi simtit de la inceput,, suntem inzestrati cu acest incontestabil simt ce nu da gres niciodata privind simpatia sau antipatia celuilalt. asa dar, jocul e in mainile tale, e ca si cum el, asteapta totul de la tine, comporta-te k atare fara prea multe intrebari de unde vrei sa extragi seva sentimentelor lui pentru tine. frecventeaza-l, stai in preajma lui, il iubesti doar, ia-l cu tine la plimbare, ziua in amiaza mare, printre oameni, printre blocuri, pe camp. oriunde, si daca nu i-ar placea ar evita urmatoare plimbare alaturi de tine..prinde-l undeva singur, spune-i sa inchida ochii k vrei sa-i arati ceva. obliga-l sa inchida ochii si-apoi pune-ti gura pe gura lui. poti sa faci asta?

| BeAmazing a răspuns:

Pai din text..am obesrvat ca cu esti fatahappy! Parerea mea este: Sa-l lasi pe el sa vina la tine sa iti spuna ca te place, la baieti le este ff greu sa spuna unei fete ca o iubeste sad! Mai bine comportate cu el ca si cu un prieten si dupa acea vei vedea daca vrea sa fiti impreuna (dupa comportament). Mult succes!

| rousz a răspuns:

Buna! Probabil e mai timid desi celorlalti nu arata asta, incearca sa faci tu primul pas, discuta cu el de la un simplu buna se poate ajunge la o discutie pe cinstewinking nu merge pe chestia baiatul face intotdeauna primul pas, pentru ca s-au mai schimbat lucrurile, incearca sa purtati o discutie dupa care totul va veni de la sine.winking

| LexyXD a răspuns:

Fix asa am patit si eu cu prietenul meu.De doi ani de zile le spunea la prieteni ca ma place dar mie nu imi spunea de loc....deci lui ii e fff rusine.Nu lua in seama toate chestiile istea....si am si eu o intrebare:te-ai vazut cu accea persoana odata singura>? Mie numai atunci mi-a zis ca ma iubeste. L-am intrebat ca de ce imi spune numai atunci si mi-a zis ca ii era jena sa spuna. Deci Bafta!happy