Aia care vor sa arate ceva prin astfel de comportamente, nu arata altceva decat lipsa de materie cenusie (close-mind) si limitare mentala; Iar pe tine sa nu te afecteze chestiile astea; Stiu ca normalitatea este vazuta in ziua de azi ca ceva iesit din comun, dar nu trebuie sa te dai dupa opiniile lor; fii tu si sustine-ti ideile si opiniile si in felul asta ei te vor percepe ca pe o persoana puternica si pana la urma vei primi respectul cuvenit; ai incredere in tine!
Nici mie nu imi permite sa trm msg... id este alina_andreea_10
Tu crezi ca cei care rad sau fac misto stiu cum ii cheama? Stii ce rol au aici? Sunt aici doar pentru acest lucru, problemele altora li se par amuzante dar cand la randul lor ajung in groapa atunci se schimba datele problemei! In viata cu fiecare moment care trece, cu fiecare zi capeti experiente noi, totul e sa stii sa le deosebesti pe cele rele de cele bune! Si nu toti inteleg acest lucru! Asa ca,, Padure fara uscaturi nu exista!" de aceea vor fi multi figuranti care iau viata la misto! Multa bafta!
Sda.corect.insa nu toate lumea e asa cum ai spus tu.majoritatea nu sunt mistocari
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: