| mery1934 a întrebat:

Am o intrebare pentru voi.Eu am 14 ani,si nu am avut niciodata prieten, sau nu am fost intrebata de niciun baiat daca vreau sa fim impreuna.Este normal? Eu ma simt prost, deoarece aproape toate pritenele mele au sau au avut chiar si mai multi iubiti.Multumesc.

Răspuns Câştigător
| stef112 a răspuns:

Nu te lua dupa toti. E foarte normal.Defapt tu esti ce-a normala iar restul sunt anormali..Decat sa ai prieten de la 12 ani mai bine m-ai tarziu! Si eu am 14 ani sunt baiat si inca nu am avut nici o prietena! Nu-i graba! Succes!

5 răspunsuri:
| MioaraParalescu a răspuns:

Doamne fereste!
Esti o ciudata!
Nu ai avut nici un prieten?
Nu pot sa cred asa ceva...

| INGEEERAS a răspuns:

Stai calma si eu am tot 14 si nu am avut prieten nu am timp si nici nu vreau docamdata cartea este importanta ai timp de baieti :* pa

| Didixu a răspuns:

Si eu am aproape 14 ani si am avut 5 prieteni dintre care nu am iubit decat 2laughingdar acum nu ii mai plac deoarece am crescut si judec altfelhappydar imi place acum de un baiat dar mi-e rusine sa ii spun euwinkingcrede-ma cand eram minca pintra 5 a am stat cu unul si ma sarutam cu el chestii de astealaughingil legatura cu problema ta nu cred ca are vreo importanta cand vei avea primul prietenhappyte sfatuiesc sa ai grija pe cine alegi si sa nu faci ca mine eram intr-a 5 a si unui baiat cu 3 ani mai mare ca mine ii placea de mine iar eu nu si am stat cu el doar ca ma innebunea mereu punandul pe prietenull lui sa imi zica sa fiu cu el...amintiri in fine..Succes!

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns (pentru Didixu):

Ai 14 APROAPE (nici 14!) ani si ai avut 5 prieteni? Generatiile astea, cum se consuma tot mai repede...

PS: spui ca judeci la aceasta varsta, dar dupa ce ai scris povestioarele tale ai dovedit inmaturitatea si graba ca sa pari adult!