Uite eu sunt fata. am trecut fix prin ce a trecut tipa care imi povestesti tu. daca a zis acum nu. simte ceva pentru tine crede-ma! simte! dar nu vrea sa recunoasca pentru ca noi fetele credem ca nu meritam un anumit tip de baiietii dupa cum vad cred ca esti un tip dragut de treaba intelgent tipu ala gen good gay ee vezi. si eu am facut aceeasi prostie ca si ea. am ales bed gay si a fost groaznic.am crezut ca simt ceva pentru acel bait.m-am inselat. se pare ca il iubesc pe prietenul meu cel mai bun care odinioara ma facea sa rad si care ma scotea la un suc cand nu aveam nici un ban in buzunar. etc. regret. dar asta e adevarul acum prietenul meu cel mai bun. s-a distantat. sau nu stiu ce incearca sa imi spuna sau sa imi faca. nu mai e cum mai era.si toata vina e a mea.deci prin urmare daca vrei sfatul meu de ratata! fa-o fericita! fa-o sa simta ca tu chiar o iubesti! nu exagera daca tipa vrea spatiu las-o putin... insa eu cred ca te place. insa ii este frica. sper ca te-am ajutat amigo!