| Mishaloveyou a întrebat:

TPU...am o intrebare pentru voi. Vreau raspunsuri multe.deci dupa voi.ke inseamna iubirea. a iubi?happy

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E ceva care pentru mine nu mai exista si nu isi are rostul in viata, eu o sa tin la parintii mei si in rest nu o sa imi pese de nimic. Prea multa lume falsa si inselaciune e.

| Crisu a răspuns:

Iubirea nu se explica, ea se simte. Iubirea poate fi impartasita oricarei fiinte, unui catelus [iepuras, pisica etc], parintilor[memrbilor familiei] si iubitului. Dragostea pentru partener e cel mai intes sentiment, e un sentiment care te cuprinde incet, incet si poate ajunge pana la distrugere [renumita dragoste neimpartasita si despartirea]. E cel mai complex sentiment, cel mai frumos. Noi suntem creati din dragoste, ne nastem cu dragoste si murim cu dragoste. E sentimentul pe care-l simtim cu totii, indiferent de religie, nationalitate, varsta sau alte cele.

| BlueHusky a răspuns:

Iubirea nu se exprima in cuvinte... o simiti.(totusi daca vrei cuvinte cauta al Shakespeer).

| ioηelα a răspuns:

IUBIREA e un sentiment mai presus de orice. nu poti bate din palme si iubi pe cineva. iubirea apare unde nu vrei. e acel sentiment cand simti ca ai face ABSOLUT orice pentru persoana iubita. sunt acei flururi in stomac. ce te inalta la cer. sunt fluturi pe care nu ii poti controla. si remediul la Boala Iubirii este iubirea celuilalt.

| madalyna a răspuns:

Iubirea este un sentiment special pe care numai anumite persoane il pot simti este ceva placut deoarece simti ca plutesti pe un norisor alb simti acei"fluturasi"in stomac este un sentiment greu de explicat nici in 1000 de cuvinte nu ti l-as putea defini iubirea nu are o definitie iubirea pur si simplu o simti

| Alyna_8280 a răspuns:

Iubirea este ceva atat de deosebit incat n`o poti ascunde unde exista, nici s`o simulezi acolo unde nu existabatting eyelashes!