| User2283949 a întrebat:

Buna TPU, Am o întrebare, pot sa fac avort medicamentos fără părinții mei?
(Am 16 ani)

Răspuns Câştigător
| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Nui târziu deloc. Eu nu te pot indemna dragă Domnișoară să renunti la acel copil căci este o viață un suflet nevinovată și nu merita niciun copil o moarte și tratare din parte unei mame căci ești o mamă dar în același timp și o copilă minoră sper ca nu vei mai greși în halul asta vreodată sper cu toată ființa ca îți vei lua lecția și nu vei mai face una ca asta și nu vei mai alege drumurile ale uite în ce situație te bagi uitat ce alegeri rămâi sa faci din cauza lipsei de educație și multe nu stau sale mai enumăr și explic fa ceia ce simți și dorești și crezi câți va face bine dar nu mai greși vreodată în halul ăsta nu poți trăi fără contacte intime și duceți lipsa de vârstă asta? Te duci și îți iei o cutie de prezervative și aia e ce să-ți mai spun altceva? Căci deja fapta ta este făcut cum spuneam și explicam nu mai face vreodată greșea asta imensă dacă nu poți trăia fără și duci lipsa folosește niște protexie și ăsta îmi este sfatul meu pentru tine numai bine să-ți fie de aici în colo cu vitori tătici.

8 răspunsuri:

Ai de capul meu avort medicamentos la 16 ani în câte luni sunteți dragă mămică minoră?

Dacă iei după capul tău medicamente poți săte pui într-o situație foarte grava și urăta sper ca ști ce va urma sa se întâmplă da? Nu face prostia asta cel mai bine și spune-i mamei tale despre acestă problemă și mergi și fa ce ai de gând sa faci fără ca sa pățești ceva nu te mai băga și în alte belele dacă nu-ți dorești acel copil și nu este trecut deja de un anumit timp mergi și fa ce ai gând sa faci din timp fără să-ți pui viața în pericol și nu mai faceți după capul vostru prosti ca uite așa va rău aruncați în rahaturi și va bateți joc după.

| darrio2007 a răspuns:

Ti s-a urât cu viata? Va trebui sa le spui, nu ai ce face.
Le spui ca a fost un accident, te-ai impiedicat si(...).

| User2283949 explică (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Sunt in 2/3 săptămâni nu sunt sigura

| iulia0514 a răspuns (pentru User2283949):

O sarcina de 2/3 săptămâni nu poate fii depistată pentru ca încă nu există!

| Eireann a răspuns (pentru User2283949):

Varsta gestationala este calculata din prima zi a ultimei perioade menstruale a femeii ramase gravide, nu dupa data la care a avut loc actul sexual cu pricina. Fa un test de sarcina la 3 zile dupa data cand trebuia sa iti vina menstruatia si daca esti insarcinata trebuie sa ai scornful parintilor pentru un avort ( medicaments sau "clasic").

| User2283949 explică (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Multumesc foarte mult

| Giulia911 a răspuns:

O sa fii mămică de copil mort, nasol!