| ioana14meow a întrebat:

Am o intrebare:Saptamana trecuta am facut sex anal cu iubitul meu.Inainte am facut oral..Cand faceam anal,penisul iesea si se ducea spre vagin,dar nu a intrat, ci a stat pe el.Simteam ceva umed, sa fi fost lichidul preejaculator? Pot ramane insarcinata de la asta? PS:am facut neprotejat..menstruatia mi-a venit pe 14 iunie si trebuia sa-mi vina ieri, si acum cateva zile am urinat des. FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Sadop a răspuns:

Dacă înainte să faceți asta el nu a ejaculat cu cel puțin 48 h înainte, lichidul acela nu conține spermatozoizi, deci nu e nicio problemă.
Însă dacă înaintea contactului anal, ați avut altul cu ejaculare, acel lichid conține spermatozoizi.
Acea umeazeală pe care ai simțit-o ar putea proveni de la lichidul eliberat de tine în timpul unui act sexual, atunci când ești excitată.
În cazul în care iubitul tău a ejaculat în urmă cu mai puțin de 2 zile și crezi că poziția în care se afla penisul ar fi favorizat scurgerea lichidului în vagin, calculează-ți cu exactitate perioada fertilă și vezi dacă coincide cu ziua în care ai avut contactul sexual.
ATENȚIE! Ești fertilă cu 5 zile înainte de ziua ovulației și 2 zile după ovulație.
Șansele de a rămâne însărcinată sunt mici, cu atât mai mult fiindcă nu ești sigură că acea umezeală provenea de la lichidul iubitului tău.
Menstruația poate întârzia din mai multe motive.
Baftă!

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ioana prin sex anal nu ramai gravida

| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul in care ai avut menstruatie pe 14 iunie deci nu prea putea sa-ti vina pe data de 5 iulie cum zici tu, adica cu circa o saptamana inainte de termen. In nici un caz nu se poate ramane gravida prin sex anal.Totusi nu se poate exclude o infima posibilitate mai ales ca acel sex s-a intamplat aproximativ in preziuziua sau chiar in ziua de ovulatie si prin atingerea repetata a vulvei sa se fi transferat vreun spermatozoid pierdut prin spatiu. Indraznesc sa afirm ca nu poti fi insarcinata. Multa sanatate.

| mihai69 a răspuns:

Însărcinată e puțin probabil să fii, dar pe de altă parte atingerea intrării în vagin cu penisul tocmai scos din anus e o metodă aproape sigură de infectare cu bacterii. Urinarea deasă ar putea fi un simptom al acestei infecții. N-ar fi rău să faci o vizită unui ginecolog!

| KMaddieK a răspuns:

Nu

| Vampir007 a răspuns:

Nu cred ca este nici o problema avand in vedere ca si tu produci lichid, presperma contine spermatozoizi dar o cantitate foarte mica! Nu iti face griji, menstruatia poate intarzia din diferite motive