anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.

Am o intrebare si aceea este urmatoarea: cum puteti trece peste o despartire dureroasa? Din anumite motive am ales sa ma despart de prietenul meu, deoarece cred ca ii place sa ma faca gelosa, flirteaza cu alte fete, etc... voi cum ati trecut peste?

Răspuns Câştigător
| ywar a răspuns:

Imaturitate! Asta e singura explicatie. La varsta voastra e litera de lege. Block peste tot si next. Daca se ma apropie de tine chemi politia. Asa se face!

| Eteda a răspuns (pentru ywar):

Eu am 20 el are 30... sincer chiar ai dreptate. imaturitate. dar la varsta asta? Si faza e ca nu recunoaste, am facut un pact la inceputul relatiei, pentru ca eu in fosta relatie am fost inselata grav... si a spus ca el nu o sa mi dea niciodata motive de genul. Dar se pare ca le face si nu le recunoaste, zice ca tot eu sunt de vina ca ma supar

| ywar a răspuns (pentru Eteda):

Stai linistita, nici la 40 de ani nu poti baga mana in foc pentru cineva. Ia-o ca atare. Dumnezeu a fost milostiv cu tine si te-a ferit de un natarau. Block si daca incearca sa te sacaie - direct politie pentru hartuire. Da-i stress! Cat mai mult. Poate poti sa il enervezi putin sa faca gesturi disperate si sa-si iasa din firea lui sa vezi exact "ce-ai pierdut"! Daca iese din matca lui prea tare reclamatii si mizerii. That's all. Daca e violent poate face si niste parnaita sau poate o amenda. happy Si sunt barbat! Nu-s femeie! laughing

| Eteda a răspuns (pentru ywar):

Nu e violet, e un barbat asa. cum sa ti zic. plin de el, el e cel mai frumos din lume, el niciodata nu greseste, tot timpul eu sunt de vina, eu provoc cearta. si bla bla. multumesc pentru sfat

16 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Iti dau un exemplu cel mai greu pentru mine de până acum.Am avut o relație de 8 ani la care am pus capăt din cauza incompatibilității si etc si chiar daca am crezut ca nu o sa imi revin niciodata si chiar daca mi- fost greu o perioadă încet încet mi-am revenit.
Iti spun sincer ca pe mine sa trec peste m-a ajutat actualul meu iubit ce ma sustinut si ma inteles.Chiar dacă nu am fost chiar ok fata de el si inca eram cu capul în traistă a avut răbdare si ma ajutat.Asta a fost solutia mea, la tine nu stiu cum va funcționa.

| Andreeush a răspuns:

Încearcă să nu te mai gândești la el, să îți ocupi timpul cu alte activități, să cunoști persoane noi, etc.

| Eteda a răspuns (pentru Andreeush):

Multumesc pentru sfat

| Emma30555 a răspuns:

Îl uiți în timp și dacă apare altcineva care sa îți placa îl uiți și mai repede, încearcă sa ieși din caza cu prietene, sa ți ocupi timpul cu altceva și o sa ți fie mai ușor

| Goete a răspuns:

Eu sunt musulmanca si nu am problema asta, iubitul meu are mai multe iubite si cand el nu este de multe ori iesim impreuna noi, fetele happy

| Dragosdoar a răspuns:

Eu zic sa te mai gandesti. Sigur nu interpretezi tu situatia. E normal pentru un barbat sa se mai dea si la alte fete.

| Eteda a răspuns (pentru Dragosdoar):

Daca e asa, mai bine raman singura. Normalitatea asta nu mi convine, eu nu ma dau la altii, asa ca astept acelasi tratament. Urata nu sunt sa zici ca nu se mai uita nimeni la mine. eu am fost corecta

| Dragosdoar a răspuns (pentru Eteda):

Mult succes

| Eteda a răspuns (pentru Dragosdoar):

Multumesc

| Dragosdoar a răspuns (pentru Eteda):

Si mai adaug ca orice barbat e mai sociabil catre alte femei cu toate ca are o relatie, se poate interpreta unoeri asta. Acum, la tine nu stiu cum era situatia, nu spun ca nu ai dreptate

| PaulcereAjutor a răspuns:

Buna. Daca se da la alte fete, inseamna ca pe tine nu te iubeste, daca doar isi face niste prietenii simple, nu e nimic rau. Eu personal n-as face asta, sa ma dau la alte fete. Cel mai bine este sa te desparti de el, ca sa vada si el ce o gresit prin actiunile lui, pierzandu-te pe tine, si sa nu ii dai a doua sansa pentru ca exista sansa sa te insele cum vrea si stiu ca nu vrei asta. Ca sa treci peste, simplu, iti gasesti alt prieten care sa te merite, si sa uiti de acesta, iti gasesti ceva important de facut, ca sa uiti. Incearca sa te motivezi prin fraze ca de exemplu : pot sa fac asta etc.

| Eteda a răspuns (pentru PaulcereAjutor):

O sa incerc, e greu sa stii. locuiesc singura si n am nici prieteni. si nu sunt genul sa trec dintr o relatie in alta... mai ales ca il iubesc, dar asta nu e scuza sa calce peste promisiuni si sa ii faca placere sa se joace cu inima mea.