E o situatie complicata! Daca zic toate fetele ca ai sanse si esti mai draguta atunci poate chiar ai sanse mari sa te placa baiatul respectiv.
E o situatie cam complicata.pai incepi si u sa-l bagi in seamapriviti-va in ochi.El te place.ai sanse la el dk il bagi in seama(sper sa-ti fie de ajutor raspunsul meu)>
Cam asa sunt sh` eu
Cere`i ID si poate mai vorbiti pe mess.asa.
Dupa ce vorbesti odata, de doua ori cu el pe mes incepe sa-l saluti
Si daca vezi ca face ceva amuzant, razi cu el. Vorbeste cu el.
Fa`l sa creada ca sunteti amici
Deci la n a facut ciuciu? la tine sau la prietena ta? adica daca te place baga-l in seama, gaseste subiecte comune fii comuniktiva si nu fi plictisitoare eventualfaci si u echipa de majorete si sustii echipa lui(poti si pe el dar sa nu fie prea evident)joak adevar sau provokre la mine merge cu toti baietii primessc provocari sai pup si se inrosesc tozti, fii distractiva fate pe placul lui apropiete de caracterul lui fii alaturi de el la bine si la rau vb pe mess cu el mult succes in ale dragostei am avut si eu problema asta
Fii atenta si eu am patit acelasi lucru ca sh tine! fa rost de id baiatului respectiv, vb cu el p mess, daca stii sa faci bratati(frum.nu aiurea)intreaba`l daca vrea sh cand eu duci t bagi in vorba cu el si asa mai departe pana va imprieteniti sh ...etc...; daca nu stii sa faci bratari bagate in seama cu el l sk spune`i buna (daca e singur)sh vb cu el fa`l sa aiba incredere in tine:d