| DaDyva1992 a întrebat:

Am o intrebare si va rog sa raspundeti serios, sunt catolica si vreau sa o fac cu un baiat dar o prietena mi-a zis ca pentru ca sunt catolica nu am voie sa o fac inainte de casatorie, este qdevarat?

11 răspunsuri:
| Cristiann25 a răspuns:

Mai bine du-te si intreaba un preot.

| MonicaAntonia a răspuns:

Relatiile intime inainte de casatorie sunt considerate pacat probabil in toate religiile. Eu sunt crestin-ortodoxa si la noi este aceeasi chestie. Dar, doar nu crezi ca in zilele noastre chiar se mai tine cont de asta? Parerea mea e ca poti face ceea ce doresti tu, fara a tine cont neaparat de ce spune religia happy

| DeeaMarry a răspuns:

Asta ar fi trebuit sa stii de la cei care te-au crescut. Probabil nu sunt practicanti, dar ar fi trebuit sa te invete ce e bine si ce nu.
Poti cauta informatii despre religia ta pe net, poti intreba parintii sau un preot.

| Oana92 a răspuns:

Nicio religie nu permite inceperea vietii sexuale inainte de casatorie.

| SunnyDay88 a răspuns:

Cum poti sustine ca esti credincioasa daca nu stii macar atata lucru?

| h3r a răspuns:

Am să te spun. Și o să capeți o mamă de bătaie, pentru că meriți.
Voi chiar nu aveți cu ce vă juca afară? Sau dragii de voi v-ați plictisit de laptop și tabletă?

| xxNoLovexx a răspuns:

Draga,si eu sunt catolica..si sa stii ca nu conteaza asta. Poti s-o faci la orice varsta doresti. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu la 21 de ani nu poti face diferenta intre sex normal, anal sau oral si virginitatea ti-o pierzi in functie de religie... In care pestera ai stat pana acum?

| Overom a răspuns:

laughing) mi se pare o prostie trebuie cu catolic, ortodox si alte bazacoii din astea...fa ce ai de facut si alsa chestiile aste asi credintele sa fim seriosi acum...oh go on

| redy04 a răspuns:

Da si nu prea. Nimeni nu are voie sa faca inainte de casatorie, se numeste a curvi. Biblia spune. And than again, majoritatea o fac.

| irrumator30 a răspuns:

Chestia e ca nici biserica ortodoxa nu e de acord cu inceperea vietii sexuale inainte de casatorie.

Daca ai peste 18 ani, si crezi ca vrei sa iti incepi viata sexuala, te simti pregatita, da-i drumul.

Foloseste prezervativul si sa ai placeri imense!