| KathrineIISilvia a întrebat:

Am o întrebare si vreau sa o luați in serios.Îmi place de un băiat cu 2 ani mai mare ca mine,din alta clasa.El nu ma cunoaște.Așa am un aspect drăguț: par brunet închis,piele alba,ochi negri mari,par mediu spre lung(cam pana sub umeri),inalta.,nu port culori țipătoare sau roz,de obicei negre, gri sau culori închise.Așa sa revenim la subiect.El ma știe doar din privire.La sfârșitul anului am mers cu toată clasa la o terasa.Mi-e rușine când sunt in clasa mea pentru ca sunt niste idioți =]].Si din nefericire a trecut pe acolo.In trecere se holba la mine.Si nu stiu daca era ceva gen:"Aa uite-o pe aia nebuna de la școală " sau "Nu te holba, comporrta-te normal". Eu am 13 ani si am trecut a 7-a.El împlinește pe 1 august 15 ani si a trecut a 7-a.Voi ce ziceți sa mai încerc sa il fac sa îmi vorbească? Nu ca as avea chef de relație la 13 ani ci doar pur si simplu stadiul de plăcut. Daca da ce sfaturi aveți? Mi-e rușine sa nu rada de mine si sa rada si prietenii lui pentru ca ei umbla in carduri.

Răspuns Câştigător
| SergiuBoss11 a răspuns:

La 15 ani a trecut a 7-a? a ramas repetent? orice baiat s-ar holba la o fata draguta, dar nu are nici un sentiment pentru tine.totusi,daca vrei cu adevarat sa intreprinzi o legatura cu el, da-i un mesaj, afla facebook-ul lui, intreaba-l la scoala "ce faci, barosane?"

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La multi ani de 1 august si anul viitor sa il gaseasca sanatos si tot intr-a saptea. Intra si tu in card si gata.

| KathrineIISilvia explică:

Da..Autp-core cotorul lu peste. Voiam sa scriu a 8-a da telefonul a schimbat.