| Alexakos a întrebat:

am o intrebare si vreau seriozitate, si pe cineva care sa fie mai matur, nu totii pustanii. deci... Am cunoscut o fata, la prima vedere ne-am placut amandoi, cand ne uitam unu in ochii celuilant ne pierdeam, ne vedem de 2 ori pe saptamana, deocamdata, de la un timp mi se pare foarte ciudata, o data imi vb frumos totul ok, alta data parca nu prea are toane, alta data totul ok si tot asa, ieri m-am intalnit cu ea, si i-am zis ceau, si de abia daca sa intors de mi-a zis si ea ceau si dupa aia sia intors privirea catre doua prietene ale ei(am uitat sa spun ca atunci cand ne-am intalnit venea cu o fata si sa intalnit cu alta in timp ce i-am zis ceau) astazi m-am intalnit iar cu ea si nu mia vb dar nici eu nu m-am bagat in seama cu ea, ne intalnim la antrenamente (MMA(arte martiale) si m-am tot uitat la ea toata ora si nici nu sa obosit sa se uite la mine numa o data ce i-am prins privirea se uita prin oglinda, ce se intampla? are 16 ani dar minte de 17 18 iar eu sunt de 18, ok fetele mai joaca asa pe "nepasatoarele" dar parca este prea de tot, si cu ce o poate deranja ca i-am zis ceau? si in fiecare zi totul ok? ce sa fac? si de ce face asa? vreau raspunsuri serioase si mai ales de la fete. si dau si fundita, multumesc.

Răspuns Câştigător
| jasmine73 a răspuns:

Buna, datorita faptului ca era cu cineva poate a impiedicat-o sa fie mai comunicativa cu tine, sau poate are pe altcineva, poate trece printr-o perioada mai grea, explicatii putem gasi multe, eu iti propun sa vorbesti cu ea daca simti ceva, sau poti astepta pana te cauta ea, trateaz-o cu indiferenta ca va veni ea la tine, astept vesti

3 răspunsuri:
| LoveUbutUdontCare a răspuns:

Fetele sunt de neinteles de multe ori. De multe ori nu arata ce simt. Sunt fata si stiu ce zic(nu sunt pustoaica, am 18 ani...ca sa nu crezi altceva). Poate te place, dar probabil face pe inabordabila. N-o evita, fiindca o sa creada ca n-o placi.
Mai exista si varianta in care prietenele ei i-ar fi bagat in cap ceva despre tine, ca nu esti pentru ea.nu stiu. Ia-o si tu asa: o zi da, una nu; ca sa ii se faca si ei dorlaughing. Normal ca s-ar putea sa nu te placa, dar daca zici ca ai simtit tu ca te placea si ea, atunci inseamna ca e ceva cu ea. Intreab-o direct daca te place, i spune-i ca tu o placi. Fetelor le plac chestiile astea.
Succes!

| Alexakos explică:

LoveUbut... nu-i cunosc prietenele, numa pe parintii ei cunosc si pentru ca au un magazin(cu tigari, reviste, si etc) si ma duc in fiecare zi acolo, in rest nu cunosc pe nimeni din partea ei.

| biancadavid a răspuns:

Sigur are prieten si nu vroia ca prietenele ei sa vada ca vorbeste cu alcineva.ca doar stii ca femeile sunt invidioase.
Fa si tu pe nepasatorul cateva zile ...vezi ce iese. oricum va vedeti zilnic.