Buna. interesante intrebarile tale...
sani...Este clar ca aceasta este una dintre zonele in care ai vrea sa o saruti cel mai mult – din fericire, este si o zona foarte sensibila, stimularea ei in mod corect putand sa iti aduca partenera pe culmile extazului. Pentru a nu risca sa le oferi sanilor ei un tratament nepotrivit care sa aiba efectul opus celui scontat, fii delicat! Saruta-i, linge-i si musca-i usor si nu deveni mai agresiv decat daca partenera ta iti cer acest lucru in mod expres. In plus, nu te concentra doar asupra sfarcurilor – vei obtine efectul maxim daca ii vei mangaia sanii in totalitate.
Fiecare femeie are zonele ei preferate, unde ii place sa fie sarutata si mangaiata. Misiunea ta: sa afli care sunt aceste zone secrete! Pe langa cele enumerate anterior, mai sunt si ale cateva parti ale corpului unde in mod cert este bine sa insisti pentru a-ti stimula partenera. Exploreaza-i corpul cu saruturi fine si urmareste-i reactiile: in functie de acestea, iti vei putea da seama unde isi doreste sa insisti si unde este cazul sa o lasi balta. Daca nu te prinzi, o poti oricand intreba in mod direct – cel mai probabil iti va spune, mai ales daca are incredere in tine.
sper ca te-am ajutat. fundita?
1. pe gatulet amandoua si cu limbuta si fara :X Ador saruturile si pupicii pe gat, ma gadila si imi dau fiori in acelasi timp, imi place sa-mi intind gatuletul ca o girafa si sa astept sa fiu kiss kiss :X
2.pe maini, pe spate, pe fata, pe frunte, buze;
In general, fetelor le place sarutul pe gat - denota ca o doresti, sani(se poate aici si cu limba, dar nu exagerat sa nu devina scarbos).
Depinde si de gusturile ei, vezi cum reactioneaza. daca nu-i place, schimba strategia.
Pe gat . si aici merge si un joculet cu dintii
Pe sani. hmm merge in functie de cat de dragute sunt sarutarile
Dar ar trebui sa o intrebi pe fata ce ii place si ce nu, daca ai dubii, nu pe noi
Dar fi unic si sarut-o unde nimeni n-a mai sarutat-o.
Adica mai pe scurt sa o sarute in p^z^a
haide mai. nu asta am vrut sa zic Am vrut sa folosesc o expresie dintr-un film
Eu l-am ajutat pe om spunandu-i direct.
Excuse moi,Perdoname, Sorry, Scuze.
beausingurlamasamea întreabă: