anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare.Sunt curioasa si vreau sa stiu cazuri concrete de fete care au ramas insarcinate cu degetul(care avea lichid ireejaculator pe el), care au ramas insarcinate din lichidul preejaculator si nu au fost penetrate.Rog seriozitate!

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Vrei seriozitate cu o intrebare aiurita? Cunosti ceva in legatura cu sexul.Sau,mai bine zis, cu modul de concepere al unui copil? Din cate se vede, nu.Informeaza-te de aici si mai gandeste-te cand pui asemenea intrebari.
Sursa:http://www.corpul-uman.com/2011/10/fecundarea.html

| FloareAlbastra123 a răspuns (pentru darrio2007):

Am pus aceasta intrebare datorita faptului ca multi pe acest site spun ca probabilitatea instalarii unei sarcini in asemenea conditii este destul de ridicata si aveam nevoie de cazuri concrete!

| Bianca1001Bia a răspuns:

Nu cred ca ai cum!

| RAY a răspuns:

Din curiozitate de ce nu te-ai intrebat da din astia care raspuns cati au studiile despre ceea ce afirma? nu crede orice,cerceteaza si gandeste, posibilitatea e mica aproape nula asta pentru ca trebuie sperma ca sa ajunga in vagin si sa fi la ovulatie, lichidul acela nu e sperma, sunt cativa dar nu multi, sansa sa ramai gravida facand sex timp de 30 de zile fara perzevativ este de 3%, sansa sa poti purta o sarcina timp de 9 luni este de 10%, sansa sa ai avort spontan este de 90%, sansa sa contactzi o boala nu tine de cu cine faci sex, cati parteneri ai etc sunt multe minciuni pe lumea asta oana

| FloareAlbastra123 a răspuns (pentru RAY):

Aflandu-ma in situatiile acestea de multe ori ma intreb, dar in momentele acelea nu prea pot gandi logic. Faptul ca prietenul meu ma masturba, probabil si-a atins penisul iar pe el se afla lichidul acela dupa o ejaculare, dupa si-a introdus degetele in vaginul meu, ma cam speriat.acum stau linistita dar multi mi-au spus ca: sansele sunt foarte mari etc.

| Neuronul a răspuns:

Dacă lichidul preejaculator ajunge în zona vaginală, şansele sunt posibile, deoarece lichidul preejaculator poate intra în contact cu mucusul cervical sau spermatozoizii pot pătrunde în vagin prin penetrarea cu degetul.

| FloareAlbastra123 a răspuns (pentru Neuronul):

Ok,dar vreun caz concret de persoana care a ramas insarcinata asa, se stie? eu de asta sunt foarte curioasa...

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Neuronul):

Asa cum e produs, lichidul prespermatic nu contine spermatozoizi dar ii poate prelua din vecinatate. Distanta mai mare de 2 zile de la ultima ejaculare si fluxurile repetate de urina scad pana la zero acest risc. Uneori nu se gasesc deloc spermatozoizi in lichidul prespermatic si uneori, daca sunt prezenti, sunt neviabili.

Alteori acest lichid contine spermatozoizi viabili in principal datorita timpului scurt trecut intre ejaculari. Deci in mod accidental, lichidul prespermatic poate provoca aparitia sarcinii.
http://www.clopotel.ro/......r-141.html