| BeatriceMaria98 a întrebat:

am o intrebare, ultimul contact sexual l-am avut pe 23 iunie, de atunci ai trecut 4 luni. Am avut ciclul menstrual normal pana luna asta cand a intarziat, insa seara am imbalonari mari si imi simt burta rotunda doar seara. Nu am avut schimbari la sani, nu au crescut si nici au am avut simptome de sarcina. Am fost speriata de o cunostinta care a spus ca se poate sa fiu si sa am ciclul normal si in sarcina. Va rog sa imi spuneti un raspuns concret deoarece nu am cum sa ma mai impac cu fostul prieten din motivul ca ma agresa fizic si verbal si nu as mai vrea sa ne lege nimic. Dau funda happy

Răspuns Câştigător
| Necunoscut112 a răspuns:

Test de sarcină ai făcut? Asta pentru liniştea ta, că nu este vorba sigur de o sarcină.

| BeatriceMaria98 explică (pentru Necunoscut112):

Am facut, la zece zile dupa contact( stiu m-am grabit dar eram speriata ) si inca sunt fiindca stiu sigur ca daca doamnr fereste as fi, m-ar hartui si nu m-ar lasa sa imi cresc copilul in liniste!

| corbulalbrosu a răspuns (pentru BeatriceMaria98):

Din moment ce stii si esti chiar convinsa ca acel test de sarcina a fost facut absolut inutil si rezultatul obtinut a fost gresit, se naste intrebarea patrivit careia, ce te-a impiedicat sa mai faci si alt/alte test/e de sarcina in acele 4 luni care au trecut dupa acel moment de intretinere a respectivului contact sexual. De asemenea faptul ca s-au produs alte 4 menstruatii intre timp reprezinta dovada mai mult decat certa si clara, ca in uterul tau NU poate exista nici macar teoretic o eventuala sarcina ipotetica. Multa sanatate!

| BeatriceMaria98 explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc din suflet!

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu ai cum sa fii isnarcinata daca de 4 luni ai ciclul regulat.,
In plus, o sarcian NU da imbalonari, dar mancarea gresita, mancata la cina, da imbalonari.
ia-ti niste probiotice din farmacie si incearca sa eviti a mai manca seara, mancaruri care imbaloneaza (varza, fasole, mazarea, cartofi) si sucurile acidulate sau berea. Apa minerala sau sifonul, iarasi imbaloneaza.

| Emilian65 a răspuns:

Mai fa un test de sarcina si vezi daca este sau nu gravida.

| sofisis a răspuns:

Da, exista ciclu peste sarcina. A avut o vecina de-a mea ciclu pana in luna a7a de sarcina.
Incetati sa mai asociati balonarile cu sarcinile. N-au absolut nici o treaba una cu alta.
Nu cred sa fii gravida dar e bine sa stii ca sunt cazuri de menstra peste sarcina. Dar are semne distinctive. Difera ca si cantitate, culoare si durata.