Test de sarcină ai făcut? Asta pentru liniştea ta, că nu este vorba sigur de o sarcină.
Am facut, la zece zile dupa contact( stiu m-am grabit dar eram speriata ) si inca sunt fiindca stiu sigur ca daca doamnr fereste as fi, m-ar hartui si nu m-ar lasa sa imi cresc copilul in liniste!
Din moment ce stii si esti chiar convinsa ca acel test de sarcina a fost facut absolut inutil si rezultatul obtinut a fost gresit, se naste intrebarea patrivit careia, ce te-a impiedicat sa mai faci si alt/alte test/e de sarcina in acele 4 luni care au trecut dupa acel moment de intretinere a respectivului contact sexual. De asemenea faptul ca s-au produs alte 4 menstruatii intre timp reprezinta dovada mai mult decat certa si clara, ca in uterul tau NU poate exista nici macar teoretic o eventuala sarcina ipotetica. Multa sanatate!
Multumesc din suflet!
Nu ai cum sa fii isnarcinata daca de 4 luni ai ciclul regulat.,
In plus, o sarcian NU da imbalonari, dar mancarea gresita, mancata la cina, da imbalonari.
ia-ti niste probiotice din farmacie si incearca sa eviti a mai manca seara, mancaruri care imbaloneaza (varza, fasole, mazarea, cartofi) si sucurile acidulate sau berea. Apa minerala sau sifonul, iarasi imbaloneaza.
Da, exista ciclu peste sarcina. A avut o vecina de-a mea ciclu pana in luna a7a de sarcina.
Incetati sa mai asociati balonarile cu sarcinile. N-au absolut nici o treaba una cu alta.
Nu cred sa fii gravida dar e bine sa stii ca sunt cazuri de menstra peste sarcina. Dar are semne distinctive. Difera ca si cantitate, culoare si durata.