| LucusaGabriElla a întrebat:

TPU! Am o intrebare : Un baiat tot a pus la mess statusurii de bucurie [ cand nu am fost cu nimenii ], dupa 2 saptamanii mi-am gasit un iubyt si acel baiat a inceput sa puna statusurii de batai, de injuraturi, de tristete tot felul...intrebareaa e: voi credetii ca acel baiat poate sa ii placa de minee [ sa ma iubeasca]? Fundaa happy!

Răspuns Câştigător
| BxJ a răspuns:

Daca te iubeste e probabil timid, daca te intelegi bine cu el vorbeste pe mess sau fata in fata si dupa un timp ajungi si la subiectul dragoste, si intreaba-l cum sta cu fetele..si iti dai seama din cele spuse de el daca ii place de cineva, si daca nu...si poate iti da de inteles ca te place...nu stiu, incearca metoda asta daca vrei.Salut.

| LucusaGabriElla explică (pentru BxJ):

Auzii, l`am intrebat cum sta cu fetele... " si a zis ca bine " ce sa ii zic in continuaree?

| BxJ a răspuns (pentru LucusaGabriElla):

Pai, in primul rand ar fu bine sa te gandesti daca il placi pe el sau pe actualul iubit. Daca a zis ca sta bine.tut rebuia sa continui uite..iti dau un exemplu. Vorbiti pe mess sau fata in fata despre..sa spunem teme.Te vaieti ca aveti teme si ca e grea scoala..si (daca vrei, si daca iti place de el ) un prieten ti-ar face zilele de scoala mai fericite.Si vezi cum reactioneaza.Asta e o idee... scuze daca nu e cine stie ce dar sunt cam obosit acum.Deci, in mare parte trebuia sa il intrebi atunci cand el ti-a raspuns "cum adica bine?" si ti-ar fi raspuns..bafta cu el.

| LucusaGabriElla explică (pentru BxJ):

Mersi! :*:*

4 răspunsuri:
| kostyx a răspuns:

Posibil
poate fi si o coincidenta
cel mai bine este sa ai o discutie cu elwinking