| takeasmoke a întrebat:

Bună TPU, am o întrebare un pic banală, dar oricum. Deci, de ceva timp am inceput să comunic cu un tip mai mare decât mine cu 7 ani. Ne înțelegeam destul de bine și mai ieșeam împreună doar ca prieteni. După vreo 2 luni a început să dea apropouri la faptul că am putea începe o relație. Desigur, eu nu îl puteam vedea decât ca pe un prieten și l-am refuzat, deci mai direct, l-am băgat în friendzone. Ceva timp nu am mai discutat despre lucrul ăsta și acum o săptămână a început să fie mai pervers (face glume perverse etc) si chiar mi-a cerut poze mai intime. Mă rog, am ignorat ce a făcut și nu știu ce ar trebui să fac. Adică, înțeleg perfect ca vrea mai mult decât o prietenie de la mine, dar exceptând acest lucru, e un prieten destul de bun. Deci...ce ar trebuie să fac?

Apropo, scuze de categorie(nu e chair potrivită), dar nu știam care ar merge.

6 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Daca esti insuficient de experimentata, ii poti accepta/propune sa faceti doar Petting. Posibil sa arati bine, il exciti si atunci e destul de expicabil. (Ai omis sa spui ce varsta ai!) Ai doar de castigat!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Baiatul va vrea sex e clar si e clar ca si tu vrei da ti frica sa recunosti

| corbulalbrosu a răspuns:

Probabilitatea de a dori doar o relatie bazata numai pe o prietenie inocenta, este atat de mica incat se poate elimina din start din discutie. Din cauza diferentei atat de mari de varsta se poate trage doar o singura concluzie si anume ca totul se rezuma doar la intentia lui de a intretine cu tine relatii sexuale mai ales ca si-a exprimat in mod cat se poate de clar aceasta intentie. Inainte de a accepta sa deveniti un cuplu indiferent de care, ar fi indicat sa te gandesti foarte bine, chiar de 2 sau mai multe ori. Sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Lasa-l si gaseste-ti un alt baiat care sa te iubeasca cu adevarat.

| h3r a răspuns:

O prietenie are la bază și respectul. Tu decizi limitele. Tu știi ce vrei sau nu de la el.

| WaterDrop a răspuns:

Nu-i da poze pentru ca nu stii pe unde vor ajunge. Foarte posibil sa doreasca doar sex de la tine. Daca nu vrei si tu acelasi, lucru atunci pune punct acestei relatii.