anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o intrebare va rog sa-mi raspundeti fara prejudecati. cineva a facut sex mai demult acu 2-3.si nu s-a intamplat nimic. si i-a venit menstruatia in fiecare luna. si acum recent sa masturbat si inca nu i-a venit menstruatia. desi si mai demult se masturba ii venea menstruatia. dar acum inca nu i-a venit. poate ramane insarcinata? are burta parca mai umflata. ce ar trebui sa faca. va rog raspundeti.mi frumos si cat mai detaliat. va multuemsc mult!:*

8 răspunsuri:
| k_7073 a răspuns:

Stim cu toti ca vb de tine dar raspunsul este NU poti fi insarcinata nu asculta de seniseviyorum ca e putin autoritar si nu imi place de el laughing)))
fundita?

| imitatiedeom a răspuns:

Ia un test de sarcina si masturbeazate in continuare, nu vei ramane insarcinata niciodata din aceasta cauzawinking.

| roxyflory a răspuns:

Buna,imediat ia-ti un test de sarcina si asa iti vei da seama daca esti sau nu insarcinata si daca testul iti iese negativ du-te la ginecolog s-ar putea sa fi racit am patit si euhappy

| Azµre a răspuns (pentru roxyflory):

12 ani si face asa ceva doamne fereste! Bine gandit cum spui tu.

| roxyflory a răspuns:

Bai astia, fata a scris ca a facut sex acum 2, 3 si m-am gandit la luni si sa stiti ca poate sa-ti vina menstruatia peste sarcina de ex varamea era insarcinata si ia veni 4 luni peste sarcina asa ca...

| ananyyo a răspuns:

1.nu poti ramane insarcinata daca te masturbezi
2. poate ai ramas attunci cand ai facut-o ultima oara pentru ca iti poate veni menstruatia si peste sarcina
3.fa un test de sarcina, costa in jur de 10lei
4.cand mai faci sex foloseste prezervativul!

| Razvan193 a răspuns:

Cine a lasat'o insarcinata Mickey Mouse? raised eyebrows

| Ionel_Ionel_Nadre_1983 a răspuns:

Daca te masturbezi cu ce sa ramai insarcinata? cu oja de pe unghii?laughing
Nu esti, poate ai racit.