Fără cadouri la prima întâlnire, e cringe și arată că ești disperat s-o agăți. ai timp să-i faci cadouri câte vrei când o să fiți împreună.
Păi înainte să abordezi o tipa asigurate că înțelege ce zici, ultima fraza care ai zis-o dracu o înțelege.
Exista mai multe tipuri de fete.
1. Alea care ar fi in stare sa se fwwta cu tine rapid dar nu o sa să te refuze daca încerci să le scoți la întâlniri sau sa le dai flori. O sa joace după strategia ta de agățat dar o sa se lase mai greu cu tine. Și o să le-o tragi după câteva luni sau când intri într-o relație cu ele.
2. Alea care nu se simt atrase de tine și nu o sa facă sex cu tine niciodata, dar o sa accepte favorurile tale. Pentru că nu strica un suc și niște floricele gratis plus o doza de atenție niciodată
3. Alea care te refuza din prima.
Daca îți dai seama cele care sunt cele.mai bune sunt 1 și 3.
Înainte să scoți o tipa la o întâlnire și să îi dăruiești flori asigurate că merita asta. Daca contribuie la viață ta și arată că îi și place ei de tine.
Eu nu cred ca trebuie sa oferi flori fetei de la prima intalnire. Ca fata, am un mare disconfort sa imi fie oferit ceva deodata. Doar o inviti in oras si daca simti atractie o iei de mana, va sarutati. Flori, ciocolate o sa vina cu timpul. In legatura cu locatia intalnirii, te poti sfatui cu ea ce doreste sa faca, dar consider ca la prima intalnire chiar si o plimbare in parc poate fi potrivita.
In cazul meu, daca ma duci la un ceai, ne uitam la un anime impreuna in timp ce mancam chipsuri e cea mai tare intalnire, dar sunt unele tipe care vor ceva mai fancy. O intalnire la un film la cinema, un restaurant mai wow, flori si ciocolata. Daca o cunosti oarecum si ai si Instagram-ul ei ar fi super sa dai o raita prin postarile ei si sa iti faci o idee despre ce ar vrea. Daca ai vrea sa fie ceva clasic, o scoti in oras si ii vorbesti din inima, adica esti tu. Cred ca asta ar cuceri mai mult o fata decat o bucata de ciocolata.
anonim_4396 întreabă: