| Cristi99999990 a întrebat:

Am o intrebare.Voi fetelor cum vreti sa fiti abordate? Adica sa zicem ca vreau sa ies cu o fata cum ar trebui sa incep.Sa ii dau un buchet de flori, o ciocolata, sa mergem la o cafea sau sa ii spun ca imi este draga? Daca voi merge la ea si ma va refuza voi fi la cel mai apropiat bar/grea este viata/. Astept raspunsuri.Dau funda

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Fără cadouri la prima întâlnire, e cringe și arată că ești disperat s-o agăți. ai timp să-i faci cadouri câte vrei când o să fiți împreună.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi înainte să abordezi o tipa asigurate că înțelege ce zici, ultima fraza care ai zis-o dracu o înțelege.

Exista mai multe tipuri de fete.
1. Alea care ar fi in stare sa se fwwta cu tine rapid dar nu o sa să te refuze daca încerci să le scoți la întâlniri sau sa le dai flori. O sa joace după strategia ta de agățat dar o sa se lase mai greu cu tine. Și o să le-o tragi după câteva luni sau când intri într-o relație cu ele.

2. Alea care nu se simt atrase de tine și nu o sa facă sex cu tine niciodata, dar o sa accepte favorurile tale. Pentru că nu strica un suc și niște floricele gratis plus o doza de atenție niciodată

3. Alea care te refuza din prima.

Daca îți dai seama cele care sunt cele.mai bune sunt 1 și 3.
Înainte să scoți o tipa la o întâlnire și să îi dăruiești flori asigurate că merita asta. Daca contribuie la viață ta și arată că îi și place ei de tine.

| MPersephone a răspuns:

Eu nu cred ca trebuie sa oferi flori fetei de la prima intalnire. Ca fata, am un mare disconfort sa imi fie oferit ceva deodata. Doar o inviti in oras si daca simti atractie o iei de mana, va sarutati. Flori, ciocolate o sa vina cu timpul. In legatura cu locatia intalnirii, te poti sfatui cu ea ce doreste sa faca, dar consider ca la prima intalnire chiar si o plimbare in parc poate fi potrivita.

| LilWatamaloon a răspuns:

In cazul meu, daca ma duci la un ceai, ne uitam la un anime impreuna in timp ce mancam chipsuri e cea mai tare intalnire, dar sunt unele tipe care vor ceva mai fancy. O intalnire la un film la cinema, un restaurant mai wow, flori si ciocolata. Daca o cunosti oarecum si ai si Instagram-ul ei ar fi super sa dai o raita prin postarile ei si sa iti faci o idee despre ce ar vrea. Daca ai vrea sa fie ceva clasic, o scoti in oras si ii vorbesti din inima, adica esti tu. Cred ca asta ar cuceri mai mult o fata decat o bucata de ciocolata.