Daca vrea sa te insele te insala stai linistita, fiind atat de posesiva doar ii intaresti convingerea ca meriti sa fii inselata. Cu cat va primi mai multa dragoste din partea ta cu atat se va simti mai vinovat in cazul in care te insala, asta daca te iubeste si nu s-a plictisit inca de tine. Unii barbati mai au nevoie si de cate o curva in pat o data la nu stiu cat timp. Astfel o sa te aprecieze mai mult. Nu inselam, doar comparam ). Depinde de fiecare ce tip de om este. Oricum de asta se duce in club sa arate ca e macho si sa agate fetele. Distractie cu baietii buna gluma. La meci, la o bere, bine ca nu a zis ca se duce sa se distreze cu baietii la mare
Cu toate ca ma enerveaza al naibii cata dreptate ai cu faza ca iasa sa arate ca e macho si din astea ..si ma enervez mai rau pe el ca vrea sa iese uneori in club... asta mi se pare cel mai realist raspuns si cel mai corect. Ms de ajutor.mi-ai dat de gandit unele lucruri :*:*. Si apropo, nu sunt asa posesiva cum credeti doar ca nu-i pot accepta sa iese in club. Daca pana pe seara nu primesc alt raspuns mai bun funda e a ta
Am o relatie la distanta si atat eu, cat si prietenul meu mai iesim uneori in club. Pentru unii suna ciudat, pentru prietenii nostri nu, pentru ca stiu cata incredere putem avea unul in celalalt. Daca il iubesti, trebuie sa ai si incredere in el, ca altfel nu va functiona relatia...
Iti recomand sa-ti iei un caine, iti garantez ca nu iese nicaieri fara tine. invata notiunea de incredere si nu mai compara trecutul cu prezentul.
Eu zic ca da, mi s-ar parea ca ai fi prea posesiva sa nu-l lasi sa iasa. Poate vrea sa iasa cu prietenii asa intre ei. E destul de enervant ca o fata sa fie prea posesiva si invers.
1. Nici tu nu cunosti lb romana.
2. Eu il las si sa faca sex cu altcineva, daca asta vrea - foloseste protectie.
Cu cat esti mai posesiva cu atat mai mult il impingi sa faca ce nu vrei. Daca vrea sa te insele oricum o face. Si daca te iubeste cu adevarat tot la tine vine chiar daca mai are cate o aventura, cum este si o vorba celebra,, si soarecele isi mai schimba gaura". Fi cat mai intelgatoare si pune-te si in locul lui uneori... cui ii place sa fie ca un caine legat cu lantul langa cusca? si ala mai rupe lantul si fuge . Poate si tu ai nevoie uneori sa iesi cu fetele sa vorbiti de-ale voastre si iesi fara el... el cum ar trebui sa reactioneze, sa faca crize de isterie? Daca vrea sa iasa cu prietenii nu e nimic rau cata vreme nu vrea sa iasa zilnic singur cu ei. Dar pentru ca sa intelegi asta trebuie sa existe incredere reciproca, si nu cand o iesit pe usa tu i-ai si trimis sms,, ai ajuns? cu cine esti? cat stai? cand vi acasa?" ca mai tare il enervezi si atunci chiar k isi cauta alta. E adevarat ca trebuie sa fi atenta cu el si grijulie dar sa nu exagerezi. Bafta!
Daca ai incredere in el il poti lasa sau poti trimite si tu un prieten sa iti zica e a facut Parerea mea
Mutubal întreabă: