| BeatriceEcaterina a întrebat:

Buna TPU. Am o intrebaree :-s. decii eu cam placc un baiatt si daca vreauu sa vb cu ell nu ma baga in seama si nushh ce sa ii zick. ca sa vorbeasca cu mine. si problema e ca am mai fost cu ell si apoii ne.am despartitt, iarr ell acumm este cu o fata... si faza e ca euu doarr vreau sa ma bage in seama si nu stiu cumm sa fac si ce sa ii spunn ca sa vorbeasca cu mine. va multumescc pentru ajutorr. puppy dog eyes! :*

Răspuns Câştigător
| ignore a răspuns:

Pai oricum nu poti sa zici gata si gata l-ai uitat. o sa iti ia ceva timp dar important e sa iti dai seama k nu te merita si n-are rost sa te umilesti doar ca sa vb cu tine.O sa il uiti si cand o sa iti aminesti de aceasta perioada din viata ta o sa razi si o sa iti zici"ce tare am fost ca am putut trece peste asta":X

6 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Ar trebui sa numai incerci sa vb cu el, din moment ce el te ignora si are deja alta prietena. Nu ai ce sa faci ca sa te bage in seama mai bine ignora-l si tu si vezi-ti de viata ta(gasesteti un alt prieten )+k prietena lui s-ar putea supara k te ti dupa el si ai putea avea o problema si cu ealaughing. Trebuie sa treci peste acum el nu trebuie sa mai faca parte din viata ta:X

| BeatriceEcaterina explică (pentru ignore):

Amm incercatt asta si inca nu il pot uitaa darr o sa incercc mersi pentru raspunss :*

| Hohohoavenitmosu a răspuns:

Pai prima data oprestel fiind ca vrea sau ca nu vrea si spune-i in fata de ce nu vorbeste cu tine si apoi vezi tu ce rezolvi sper sa te ajute happy

| AngelCrystals a răspuns:

Surioara draga ai varsat miere pe taste ca se cam lipesc (vreauu, ell...)Parca ai fi un lup combinat cu un motor diesel.

| andreea146 a răspuns (pentru AngelCrystals):

Nu vad nimic inteligent in comentariul tau.

| BeatriceEcaterina explică (pentru AngelCrystals):

Euu nu ma bagg pestee tine asa ca te rogg nici tu nu te baga peste mine...winking