Invit-o in club beti pana va imbatati si apoi faceti sex mare branza, esti student esti la varsta la care trebuie sa strabati cat mai multe cearsafuri
De ce te-ai da ce nu esti nu stiu, adica nu cu totii visam la persoana aia care sa ne dea toata libertatea de exprimare si sa ne simtim in largul nostru?
Du-te la ea cu un buchet de trandafiri, cere-ti scuze ( plus niste explicatii d-alea " nu sunt eu asa tralala " ) si invit-o la cina
Trebuie sa ii spui in fata ce ai de zis. Fara mesaje, fara facebook sau alte modalitati " Maricico, stiu ca daca ar exista o scara de la 1 pana la 10 eu am dat-o in bara cam de un 10 + o treapta,ce ar fi daca am relua asta,pentru ca te consider o tipa misto si mi-ar parea rau mai tarziu daca te-as vedea in bratele cui nu te merita". Te uiti in ochii ei,nu lasi capul in pamant.O sa zica da. Bafta, si ai grija ce faci la date, propun sa o impresionezi placut iar daca tu simti ca vrei sa o iei de mana sau sa o saruti, fa-o.O sa aprecieze mai mult curajul ca si ezitarea, iti garantez eu.
Lasa-i putin timp, apoi fii sincer cu ea. Deschide-te
Alta varianta nu prea ai
Fii tu! Si fa-o sa rada, ascult-o. E o prostie ideea asta de a te feri de "friendzone". Fetele se indragostesc foarte repede de cineva care le asculta, le face sa rada si le dau sfaturi
Nu incerca sa fi alt om, spune-i cum esti cu adevarat si de ce ai nevoie, daca te prefaci a fi altcineva asta se vede...si ai de pierdut.
HappynewCenusa întreabă: