Salut!
Tipu chiar si-a rezolvat problema rapid: te-a pus sa ramai acasa ca nu cumva sa ii strici combinatiile pe care le are in Suedia.
Ca la o adica, putea sa mai stea vreo 3-4 zile acolo chiar daca nu mai muncea, doar ca sa poti merge si tu sa vizitezi tara eventual. Dar ti-a taiat-o din scurt, tocmai pentru ca murea de frica sa nu descoperi ca ceea ce ti se pare "cam dubios" e chiar realitatea. Aaa, si nu are legatura ca vorbiti din juma' in juma' de ora. Stiu cazuri real cand el+amanta tocmai asa s-au inteles incat sa nu dea de banuit ..pana la un moment dat, cand "iubita" va zbura din peisaj.
Vezi si tu ce faci. Totul e cam clar.
Numa bine.
Nu mai combina engleza cu romana in frazele tale.
Tu ne-ai spus doar problemele pe care le-ati avut, nu pot eu sa-ti spun acum sa te desparti de el pentru ca nu pot pune in balanta lucrurile bune din aceasta iubire si lucrurile rele pentru ca tu mi le-ai prezentat doar pe cele rele.
Totusi, puneti intrebarea:"ma mai vad cu el in viitor?" "ma mai simt fericita in preajma lui?" "oare el este alesul inimii mele?"
Daca raspunsul este Nu atunci alegerea o stii. Daca raspunsul este incert(nici da nici nu)mai asteapta, iar daca raspunsul este da ramai alaturi de el si discuta aceasta problema ca altfel va va face rau permanent
Distanta poate fii o adevarata problema intr-o relatie, dar, in primul rand trebuie sa-ti pui intrebarea daca sentimentele tale sunt la fel de puternice ca la inceputul relatiei, daca in ciuda tuturor magariilor pe care le face, continuati sa va iubiti si sa fiti alaturi unul de altul in momentele grele, daca in momentul cand vine la tine mori de nerabdare sa-l strangi in brate si nu-ti vine sa-i mai dai drumul. Daca inca mai simti aceste lucruri, eu, cred ca ar trebui sa-i dai o sansa si sa-ti aperi relatia. Spun aceste lucruri doar in cazul iubirea voastra este reciproca. In caz contrar, ar trebui sa-ti pui un semn de intrebare si sa te gandesti daca merita sau nu sa te amagesti si sa te framanti continuu...