Din fericire,pleaca.E cel mai bun mod sa ti-l scoti din minte.
Spune-mi un lucru simplu. Daca tu te casatoresti cu baiatul care te dezvirgineaza si esti plecata de langa sotul tau,ti-ar place ca o maimuta de vecina sa se dea la el? Ca nu prea cred.
E CASATORIT!
Uita-l.
Lumea e enorma,un suflet se va gasi si pentru tine,undeva,e sigur.
Nu inceta sa speri, nu cauta si totul va fi bine.
Si, nu desparti perechi...
In primul rand cati ani ai? In al doilea rand e foarte urat din partea ta sa faci asta.Al treilea rand: invata sa rezisti ispitelor!
Pt asta uita-l, pentru ca e insurat de 7 ani cu o femeie pentru care la el a fost priama, se poate zice si despre tine la fel?
ce te bagi tu in relatiile altora, tie ti.ar placea ca cineva sa te desparta de barbatul iubit?
Uita-l fa-ti un iubit /o activitate care sa te distraga de la aceasta perosana dar simpul fapt ca este insurat ar trebui sa te distraga si sa te faca sa te iluzionezi!
Nu fi tu intrusa int-o caznicie!
Tar f o nu destrama familii. esti doar o c ur va daca esti atrasa de oameni familisti t*R*O
Nu are rost sa iti faci sperante cu el, pentru ca tot tu vei avea de suferit, chiar daca vei fi cu el asa sa te gandesti ca tu vei fi amanta.esti dispusa sa iei rolul asta de amanta? traieste-ti viata
Nu prea cred ca ar trebui sa te uiti la el...Eu cred ca nu vei avea nici`o sansa fiind ca el e cu femeia aceea de 7 ani.:O.Gandeste`tee!