| EeeDDaaa a întrebat:

Am o mare probelma, am impresia ca iubitul meu ma inseala si cand i-am cerut parola de facebook, n-a vrut sa mi-o dea si nu-i stiu id-ul, ce fac? Cum sa aflu daca ma inseala? Va rog frumos, ajutati-ma! Dau funda

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Roada-l sa-ti spuna el, nu mai umbla prin corespondenta lui, aceasta fiind strict personala. Sigur doresti sa stii adevarul?

| Dariusuu a răspuns:

De ce esti geloasa? Ai ceva semne?

Nu-i viola intimitatea. O relatie frumoasa nu se bazeaza pe parola de la facebook.

Nu mai fii asa geloasa fara motiv ca risti sa-l pierzi.

| RAY a răspuns:

Sigur nu esti paranoica, ai vreo dovada?

| RedDeath a răspuns:

Nu ii sti id-ul... Daca el intra pe id, dar nu ti-l spune, e chiar aiurea. Desparte-te de el si vezi cum reactioneaza.
Ca nu e mare paguba, sunt destui baieti ramasi. Tu esti importanta si faci ce vrei tu.

| pufuletziii a răspuns:

Parola e ceva personal, doar fiindca nu a fost de acord sa ti-o dea nu inseamna ca te insala!happy A dat vreun semn cum ca te-ar insela? S-a comportat ciudat? Nu este nimic sigurbig grin
Keep calm! Bafta:*

| Alcyon a răspuns:

Si ce-i cu asta? Fiecare om are dreptul la intimitate. Daca e cu tine, asta nu inseamna ca trebuie sa-ti dea parolele de facebook sau e-mail. E viata lui. Nici eu n-as accepta ca iubitul meu sa-si bage nasul in e-mailurile mele.