Daca nu esti sigura de acest lucru, eu zic sa nu-l faci! Cum ai zis si tu, 5 luni sunt putintele. Nu ai de unde sa stii ce o sa faca dupa, sau daca o sa ii convina de tine, ma intelegi? Iar actul in sine nu-i asa de speriat. Nu trebuie sa te panichezi chiar asa. Este o etapa in viata fiecarei fete care la un moment dat trebuie depasita, dar sa stii cu cine si cand. Asa ca nu te grabi. Ai timp sa le faci pe toate.
Aloo? In primul rand nu se zice " 5 luni e cam putintele", se zice "sunt cam putintele". Mai deschide cartea de romana. Si in al doilea rand, daca el sta cu ea numai pentru sex, da, o va lasa pe motiv ca nu vrea sa o faca cu el. Dar atata timp cat o iubeste si ii pasa de ea, o va astepta si un an. Doar asta stiti voi din ziua de azi. "Iubito, hai s-o facem, ca imi demonstrezi ca ma iubesti". Minciuni. Faceti asa numai sa le f*** si apoi le dati cu sutu-n cur.
Asa ca, Danutza, nu lua in seama mesajul lu´ domnu´ iuly. El probabil face parte din categoria "baietilor cool", care se culca cu a lor iubita si dupa trec la alta. Tu fa ce iti zice inima, nu ce zic altii.
Eu am vorbit cu el acum si i-am spus ce am decis si a spus ca facem cum decid eu.E bine si asa si fara. Sper sa fie bine.Multumesc!
Ma bucur ca ati ajuns la un consens. Asta e un inceput bun, Si daca te asteapta pana te hotarasti tu, inseamna ca tine mult la tine si nu vrea sa te piarda. Frumos din partea lui.
Dupa cum spui si tu, sunt de parere ca sunt putine luni si trebuie sa mai astepti.
Daca ti-e TEAMA, asta demonstreaza ca deocamdata nu esti pregatita sa faci pasul asta, cand iti va trece toata frica vei stii ca esti gata si poti s-o faci.
Eu zic sa mai astepti cu asta, mai ales ca nu va cunoasteti de multa vreme. Cu viata sexuala incep si problemele: stai in stres in fiecare luna sa nu fi ramas, sarcini nedorite, afectiuni ginecologice etc.
Accepta, iti face un bine...Intri si tu in randul lumii. nu-ti fa griji nu te doare prea tare
Mai asteapta sa vezi daca merita sa fi el primul din viata ta, trebuie sa iti dovedeasca ca te iubeste cu adevarat
KatiMe27 întreabă: