| marc3lino19 a întrebat:

BUNA TPU am o mare problema : am 19 ani si nu am facut niciodata dragoste : din cauza ca sunt prea timid, ce as putea sa fac in privinta asta? VA ROG ajutati-ma CU UN SFAT

Răspuns Câştigător
| Just1dream a răspuns:

Poate ca nu doar timiditatea sta la mijloc, ci si faptul ca nu ai gasit inca persoana potrivita care sa iti confere incredere. adevarul este ca de obicei fetele asteapta ca partenerul sa faca primul pas...asa ca ai putea sa faci o analiza a relatiei tale si atunci cand vei fi convins ca merita curajul de care ai nevoie va veni de la sine

3 răspunsuri:
| Aylee a răspuns:

Mai, incearca sa invigi aceasta "timiditate". Gandeste-te si tu cum fac si eu, ce se poate intampla daca ii spun lui "X" ca o plac, nu se intampla nimica. Asta este daca nu sunt sentimentele reciproce, ai incredere in sine!

| yoooo1990 a răspuns:

Frate,toti vom trece,sau am trecut prin asemenea momente din astea, daca nu iti iei inima in dinti nu vei face niciodata nimc, si lucrurl acesta nu il vei putea face niciodata singur.Trebuie sa fie cineva langa tine sa te ajute sa treci peste aceste momente mai delicate a vietii de adolescent.Ue ce pot sa iti zic, gandeste-te bine la ceea ce vrei sa faci si multa baftawinking.

| matey a răspuns:

Daca ai o relatie incearca sa vorbesci cu iubita ta sa ii explici situatia ta si daca va iubiti te va intelege si va sti cum sa se comporte cu tine. incearca si tu sa te gandesti ca daca nu esti indrazneti nu vei ajunge departe mai mult curaj si vei trece peste aceasta situatie.si eu am fost timid odata nu e o rusine si multi radeau de mine iar intr-o zi mi-am facut mult curaj si vorbind cu iubita mea ma inteles si nah iti dai seama ca am trecut peste situatia asta. daca vei vorbi cu ea te va intelege si apoi totul vine de la sine sa va lasati dusi de val. mult noroc si ai sa vezi ca vei reusiwinking bafta