Conteaza foarte mult varsta. Fa-ti un test de sarcina si spune-i totusi mamei tale despre ce s-a intamplat indiferent de rezultat.Te poate ajuta, si chiar daca nu te intelege de la inceput, o sa isi dea seama ca ea este singurul tau sprijin, ca trebuie sa fie acolo cand ai nevoie.
Ar trebui luat si "amicul" tau putin la rost. Este de-a dreptul un om marsav. Ai grija de tine si poate nu ai de ce sa te sperii. Sa stii ca se poate chiar sa slabesti in primele saptamani de sarcina, datorita socului pe care trebuie sa il suporte organismul tau.Plus ca ciclul poate fi dereglat de orice :raceli, pastile, bai prea calde sau prea reci, stres, suparari. Imi pare rau pentru ceea ce ti s-a intamplat. Mult succes, iti tin pumnii si sper sa fie totul bine!
Multumesc foarte mult pentru sfarturi Mi-am facut testul de sarcina si a iesit negativ. Sincer nu stiu de la ce m-am ingrasat atat de mult...si ai dreptate e mai bine sa vorbesc cu mama despre asta.si in privinta varstei am aproape 17 ani:d.Inca o data multumesc>
Mare greseala ai facut, nu stiu cum o sa te descurci in toata povestea asta!
Ai toate sansele sa fi insarcinata, regret.
Nu mai bate toba pe la lume.
Fa testul si daca-i pozitiv spune-i mamei tale.
Si decideti impreuna ce este de facut, chiar de-i greu.
De esti insarcinata ai doua optiuni: sa faci avort sau sa ii spui mamei tale absolut tot. Tine cont insa ce avortul inseamna de fapt crima. Pentru ca ce ai tu acolo in burtica(daca ai) se numeste suflet si are si el o inima. Totusi decizia este a ta. Si va trebui sa hotarasti daca alegi cu mintea sau cu inima. Numa bine
Wowwwww eu cred ca cel mai bine e sa spui adevarul despre sarcina si sa vb cu amicul tau despre ce s-a intamplat si sa ii spui mamei tale in caz in care vrei sa pastrezi sarcina acum depinde ce varsta ai daca merita cea ce ai facut ca sa ramai acum cu un copil daca nu vrei sa afle mama ta atunci strange bani pentru avort impreuna cu prietenul tau te ajunge la 2 milioane dar inainte sa o faci uitate aici
http://www.youtube.com/watch?v=fRsCLY2oGZU
Amicul asta al tau e un pork...si a propus asta de la inceput. dupa ce te a sarutat prima data si tu i ai sous ca suneti amici si a adus vinul.asa amic, mai bine lipsa.sa ii fie rusine.bine ca nu esti gravida:*
HappynewCenusa întreabă: