| Delia_2860 a întrebat:

Am o mare problema. Am o luna si ceva de cand m-am despartit de iubitul meu. In primele 2 saptmani nu am vorbit deloc, dar apoi am inceput sa vorbim iar, doar ca prieteni. Ca de fiecare data, a trebuit sa ne certam si iar am luat o pauza. Saptamana trecuta, spre mirarea mea, m-a sunat si am vorbit. A recunoscut ca i s-a facut dor de mine. Am mai vorbit pana cand ne-am certat mai tare si i-am trimis un mesaj foarte urat..mda..stiu ca am gresit, oricum, nu am cum sa dau timpul inapoi..intrebare mea este: Ce sa fac sa-l uit? Inca il iubesc.dar sincer nu cred ca mai avem vreo sansa sad

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca nu crezi ca mai aveti vreo sansa atunci ignora-l cand te suna si repeti in gand ca tipul asta nu e de tine si ca nu merita sa suferi pentru cineva cu care sti ca nu ai nicio cale de impacare si ca oricum nu va merge...

| neutrino a răspuns:

Daca doresti sa-ti bati joc de tine esti libera sa o faci. Il vei uita cu timpul si ai sa te convingi singura ca meriti ceva mai bun.

| rozbombon a răspuns:

Hmm povestea ta, seamana foarte tare cu a mea. ma rog la mine era ca el trebuia sa plece la facultate si am hotarat sa ne despartim pentru a nu suferii am2winking
In fine. oh go on, incearca totusi sa mai vorbesti cu el, iar daca nu da nici un rezultat mai bine incearca sa cunosti pe altcineva, oricum daca te place si inca mai tine la tine, va veni el la tine happy
Sper ca te-am ajutat happy.

| ButONaSirynuKA a răspuns:

Iti dau un mic sfat(sfatul asta mi l-a spus prietena mea)mai sunt multi pesti in balta...el nu cred ca merita... daca inca il iubesti foarte mult nu ii spune pentru ca sau putea sa te creada disperata (sper sa te ajute sfatul meu) funda?