anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU, am o mare problema care ma face sa fiu foarte ingrijorata. De 1 saptamana jumate am observat un mic cosulet pe una dintre labile...(pasaricii) si nu l-am luat in seama, eh astazi am pus mana si acum este o galma ..care se simte tare si este in partea de sus, este umflat putin in sus si nu este asa rosu si nici nu are cap. Intrebarea mea este ce poate fi? hemoroid, herpes ..sau ma gandeam ca poate fi din cauza lamei asa am mai patit acum 1 an la subrat de la lama. ( am o igena corespunzatoare 1/2 dusuri pe zi ) deci nu se pune situatia. Ce ma sfatuiti in afara sa merg la doctor ca doar nu ii arat...hm la doctora sad va rog sa ma ajutati! funda.

Răspuns Câştigător
| Gur1tza a răspuns:

Da se poate sa ai dreptate. e de la lama de ras..cu timpu va trece..nu il stoarce sau sa il tai ca risti sa te infectezi. asa am patit si eu.

3 răspunsuri:
| raluca250 a răspuns:

Cea mai indicata optiune este sa te duci la ginecolog.happy

| DanceWithTheLittleGirl a răspuns:

Ai facut sex cu un bubos? s-ar putea sa fi luat de la el sau cum zici tu sa se fi facut de la lama de ras. dar cel mai bine du-te la ginecolog fara rusine

| TweetyRebeLa a răspuns:

Da, cel mai bine ar fi sa mergi la ginecolog. Nu poate sa stie nimeni ce ai, in afara de un medic. Poate fi vreo infectie. Stiam ca asa ceva se poate intampla daca ai contact sexual neprotejat iar persoana respectiva are vreo boala ceva.