E trist, dar tu l-ai lasat sa plece. Tu te-ai despartit de el si el si-a vazut de viata lui, si-a gasit pe altcineva. Uite, daca vrei sa vorbim mai multe, o sa iti las un mesaj cu id'ul meu
Eu nu stiu cum sa iti zic, dar o asa discutie nu se poara pe messenger cum te intreaba el "ma mai iubesti sau nu?" adica se vede ca sunteti niste pusti care nu au experienta si care se cred de acum cine stie ce casanove. daca el se poarta asa bine.nu mai vorbi de el.ai auzit de ralatiile "uital pe fostul' "? incearca asa ceva!
Nu e de mirare... Esti panda rau... De ce te-ai despartit de el daca nu erai sigura. Doamne
Du-te la el si tu si spune ca il iubesti si poate ca el v-a acepta. Daca nu a aceptat du-te si gaseste pe altu si fai in ciuda. Si atunci poate ca o sa fiti impreuna. Fundita
Imi pare rau pentru tine, stiu ce inseamna sa treci prin asa ceva
Poate daca ziceai, atuncea cand tea intrebat daca il mai iubesti, puteai zice da, si acum poate inca erati impreuna.Tot ce poti face acum e sa mai vb cu el pe mess,si poti sa-i spui asa,mai sti atuncea cand mai intrebat daca te mai iubesc,sa stii ca da te mai iubesc,cine stie,pote toate se vor schimba,daca nu mai ai curaj sa faci asta,trebuie sa gasesti un alt baiat,si cand va afla, atunci se va va gandi mai mult si ii va parea rau pentru ce a facut, succes in ceea ce faci, si ai grija de sentimentele tale, tu trebuie sa suferi pentru CINEVA CARE NU TE MERITA, SI NU STIE CAT DE SPECIALA ESTI :*
Remusopen întreabă: