Pai din ce-ai povestiti tu ii clar ca el poate a avut asaa o simpatie fata de tine, dar e posibil sa te fi vrut pentru pat(intelegi tu la ce ma refer). Probabil vorbeste cu o fosta prietena ii clar ca vrea sa-ti faca in ciuda.Colega aia am inteles ca ti-e buna prietena si i-ai povestit tot.Poate si ea se simte atrasa de el sau vrea sa te ajute.S-a apropriat de el ca sa-l traga de limba pentru tine.Uite vb cu prietena ta,dar testeaz-o ca sa-ti fie loiala si puneti un plan la cale.Ea sa se prefaca ca este indragostit de el si se se bage cu el(la vrajeala), si sa-l puna sa-i povesteasca si apoi incet ea sa devina mai "rece" si voala. Oricum el nu te merita.Il suferi degeaba. Oricum, multa bafta:*
El iti raspunde cu aceiasi moneda.Asa ii faceai si tu:il tratai cu indiferenta, il evitai si erai deja combinata cu un alt baiat.El acum vrea sa,, se razbune'' pe tine iesind cu o prietena de-a ta.Poarta o discutie serioasa cu el despre comportamentul pe care il are fata de tine si explica-i ca nu ar trebui sa reactioneze asa si de ce erai tu indiferenta fata de el. Daca nu va intelege nimic din ceea ce ii vei spune si continua cu mesajele schimba-ti nr de telefon si comporta-te ca si cum nu ii cunoasti. sper ca te-am ajutat
fundita
Deci un sfat cu acesti baieti : mai bine uiti de el.deoarece asa se intampla cu toti acesti "smecherasi"...isi bat joc de tine, si sincer? Nicio fata nu merita asta!
Hai sa-ti explic,eu sunt exact genu de baiat despre care vorbesti tu, am crezut ca despre mine e vorba la inceput
atat iti pot spune ignora-l(el poate te place), si incearca sa cauti pe altcineva se va simti neputincios
beausingurlamasamea întreabă: