| Sincerica102 a întrebat:

Buna Tpu.Am o mare problemabig grin
De pe un joc de socializare m-am imprietenit cu un baiat care era cu o fata.Ne-am dat mess alea alea.
A fost cu mine o zi, dar dupa sa impacat cu aia si ne-am despartit.Nu am mai vb cu el 2 lunii siplangeam aproape in fiecare zisad
Acum s-a despartit de aia si este cu o fata pe nume Bianca.Care ea chiar il iubeste foarte mult.Ce sa fac? Cum sa ii atrag atentia? El se cunoaste cu ea de 2 anisad. Vreau sa ii atrag atentia intai pe messanger si apoi sa ne intalnim din nou.Dar prima luna vreau sa vb numai pe messenger.Nush cum sa-l atrag? M-am uitat si dupa niste statusuri.Dar nu vreau sa fie din alea disperate sa vada ca sunt dupa el.Mai ales acum ca este cu o fata.Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Criinna123a a răspuns:

Bună scumpa mea! În primul rând, de ce îl placi? Pentru cum arată, sau pentru faptul că te face fericită? Unde înclină balanța? Apoi... Dacă el până acum a fost cu o fată, iar cu tine o zi, dar s-a cuplat cu alta, nu vreau să te supăr, dar nu cred că e interesat. sad Nu mai plânge după el. Încearcă să-ți găsești un alt prieten, sau, vorbește cu el despre acel joc, dă-i mesaje gen: 'îți aduci aminte când am ieșit acolo? Mi-a plăcut. Ce-ar fi să mai ieșim?' Dar să nu-i dai de bănuit că vrei să fii cu el, pentru că vei părea o disperată, dacă îl storci cu mesajele. Nu fi insistentă. De obicei băieților le plac fetele mai greu de cucerit. Dar atenție, pentru că o pot lua doar ca o provocare, pentru a vedea dacă te poate avea. Eu în mare parte, nu vreau să-ți distrug speranțele, dar nu te băga în relația lor, și nu te-aș sfătui să fii cu el, dacă se desparte de aia, pentru că văd că le cam schimbă. Eu te pup, și ai grijă de tine! Dacă vrei, dă-mi adresa ta de messenger în privat, și mai vorbim! Sper că nu te-am supărat! Te pup! kiss

0 răspunsuri: