| Barbie96 a întrebat:

Am o mare problema, de cateva luni.m.am indragostit de un baiat. el imi zicea ca ma iubeste, la fel si eu. si am devenit nedespartit, cand nu vorbesc cu el ozi. parca ma doare inimaasad... el mereu la fetele chiar mai frumoase decat mine. le spune " strambe, depr vate, panarame", numai mie imi zicea ca sunt frumoasa...happy adevarul e ca sunt blonda cu parul lung si cu ochii albastrii si mari, am corpul frumos, tenul fara cosuri. arat destul de bine zic eu. asta fiind ca o paranteza.happy
Acum 3 zile, eu l.am cunoscut pe cel mai bun prieten al lui, iar acesta avea o iubita. el iar a zis si de ea, ca e urata si ca se pishe " pe eahappy
Dar acum 2 zile. mi-a zis el exact asa:
el: Se da aia la mine
eu: de parca tie nu. ti place
el:...batting eyelashes
el: e cam tarfulitza, ca e cu ala si se da la mine.
si apoi eu i-am zis la misto : da, si eu am vbit cu ea.happy
el stiind ca nu o cunosc, a sarit imediat, practic a luat foc cand a auzit.
si a inceput sa imi pune intrebari... ce? cand? cum? despre ce?
si cand l.am intrebat dce a sarit asa. a zis ca doar intreba.
si de atunci nu prea mai vbim. ba chiar are curajul acum, sa-mi zica si sa tac( niciodata nu mi. a zis asta). nu. mi mai zice ca ma iubeste deloc. nujh ce sa fac. tin sa aduc la cunostiinta ca eu am 15 ani, si el 14. deci sunt mai mare ca el. dar il cam iubesc. AJUTOR!

3 răspunsuri:
| T4ny4 a răspuns:

Pentru dureri de inima, aspirina! Iti trece! Pentru el? Cianura! Ii va trece si lui!

| alexandru9870 a răspuns:

Incearca sa nu pari disperata uneori e mai bine sa fi mai temperata... intra in discutiile lui si spune ca ai auzit si tu de asa cevabig grin sa stii ca diferenta de varsta nu conteaza

| Lunetta a răspuns:

Buna.
Vorbeste cu el, ca deh, cel important lucru este comunicare atat intr-o relatie cat si in general.
Vorbeste cu el... Spune-i ceea ce simti din nou,intreaba-l pe el ceea ce simte,si combina-te cu el, asta daca simte la fel. Daca nu, ofera-i amicitia ta, si asta e, uita-te la alti baieti.happy
Totul va trece.:*