| ancutzyka a întrebat:

am o mare problemacryingDe doua saptamani nu am mai fost la scoala am fost racita am si scutire si vineri am fost la scoala iar astazi nu m-am putut duce pentru k mi s-a umflat o masea! dar problema este k astazi directoarea a venit la usa mea cu toti colegii mei si nu am vrut sa ii dau drumu. oare de ce a venit la mine acasa si cu toti colegii mei? funda si va rog fara jigniricrying(crying(crying:*

Răspuns Câştigător
| Elimalicri a răspuns:

Au venit probabil sa te inveseleasca, sa vada ce mai faci si sa se informeze despre starea ta de sanatate. Au venit cu scopul sa te faca fericita, sa-ti faca o surpriza. Daca era ceva de rau, directoarea ar fi vorbit cu parintii tai, nu ar fi venit la tine acasa sau ar fivenit singur si in niciun caz cu toti colegii tai. Cred ca nu ai de ce sa te ingrijorezi, iar totul o sa se rezolve. la urma urmei tu ai lipsit cu un motiv si ai zis ca aveai si scutire, nu? happy Atunci sub nicio forma nu ai de ce sa te ingrijorezi happy. Totusi daca vrei sa stii in ce scop au venit, suna o colega sau un coleg si intreaba-l, sau asteapta pana cand te vei duce la scoala unde probabil te vor astepta toti cu bratele deschise si iti vor expica ce s-a intamplat. big grin. Sper ca te-am ajutat! Pup! Pa! kiss kiss

| ancutzyka explică (pentru Elimalicri):

Da,de asta au venit! Si mersiii mult! Ai o funda de la mine!kiss

| Elimalicri a răspuns (pentru ancutzyka):

Merci! kiss happy

7 răspunsuri:
| marialungu a răspuns:

De ce nu intrebi o colega? nu ai una buna sa te anunte ca vine si de ce?

| SyLvYuTzU a răspuns:

Nu te-au mai vazut pe la scoala si au crezut ca ai murit!laughing

| ancutzyka explică (pentru SyLvYuTzU):

Hehe! Te bagi in seama ca fraieru!

| SyLvYuTzU a răspuns (pentru ancutzyka):

Deci pana la urma n-ai murit?

| victorandrei a răspuns:

O fi vrut sa faca o surpriza ca esti bolnava