Nu are rost sa incerci sa recuperezi nimic, ca sa ajungi iar k inainte sa se foloseasca de tine ) e clar k el nu vrea o relatie serioasa cu tine si doar isi bate jos si te face sa suferi. Iar cat despre tigari eu cred ca e o scuza (k nu vad care e problema k te-ai apucat de fumat, e invidios k el nu fumeaza sau ce? o pers care te place te accepta asa cum esti).
Daca o persoana te iubeste, te iubeste asa cum esti, nu te lasa supusa e corpul tau si e viata ta, si atata timp cat nu faci rau la nimeni ai dreptul sa faci ceea ce doresti. Vitorul tau fost prieten pare a fi atras de alta persoana asta asa ca tu trebuie sa acepti asta si sa mergi mai departe, e posibil sa treci prin anumite stagi primul find negarea realitatii, al doilea manie dar in cele din urma vei acepta si vei merge mai departe, si trebuie sa faci asta pentru ca viata e mult prea scurta si prea pretioasa ca sa o irosesti gandindute la persoane care nici nu merita atentie. Ps e mai bine pentru sanatatea ta sa te lasi de fumat dar decizia asta o poti lua numai tu de buna voie si nimeni nu are dreptul sa te oblige.
Uita-l chiar daca tu faci eforturi sa te lasi de fumat si poate cu vointa ai sa te lasi nu este de ajuns pentru ca asa cum tii tu la el asa tine el la prietena ta cea mai buna, stii cum e inimii nu-i poti porunci.
P. S in primul rand ar trebui sa te lasi de fumat pentru ca e in joc sanatatea ta, dar totusi este un sacrificiu si poate o sa aprecieze
In primul rand ti-as recomanda, cu cele mai bune intentii, sa te lasi de fumat, asta sa fie prioritatea ta.
E un obicei de care te lasi tare greu, renunta cat mai poti, pana nu devii dependenta.
Despre baiatul care ti-a intors spatele dupa cateva saptamani nu pot sa-ti spun decat ca e un pretext treaba cu fumatul.Lasa-l in pace, daca are ceva pentru tine, te va cauta el.
Te`ai apucat de fumat... tipu' te-a parasit...
Pai si ce vroiai? Sa te felicite?
Hai sa fim seriosi!
Mie mi se pare o reactie complet potrivita.Normal ca dupa ce te`ai apucat de fumat respectul lui fata de tine a scazut considerabil(mai ales ca esti fata).
Plus ca el are principii si poate crede ca din cauza ta intr-o zi va ceda si el si se va apuca de fumat.Si sa stii ca faptul ca te lasi de fumat nu e un pretext chiar asa de bun deoarece el nu stie cat de greu e sa te lasi si crede ca odata si odata te vei reapuca de acest viciu.
De recuperat nu prea mai ai ce recupera...mai ales ca el o place pe prietena ta.
Ai spus ca ai aflat ca'i place de prietena ta cea mai buna, nu? Deci daca tu il recuperezi, crezi ca sentimentele lui o sa se schimbe? Nu... daca o place pe ea na'i cum sa'l recuperezi, no sa te mai placa pe tine.
Iar daca ea e cum zici tu cea mai buna prietena atunci no sa fie cu el.
Daca te trateaza cu indiferenta, de ce sa te schimbi? Cine te place, te place pentru ceea ce esti si nu va incerca sa te schimbe. Eu te sfatuiesc sa treci peste, nu e singurul baiat pe lume.
Bafta!
Mutubal întreabă: