| ArianaBeatrice a întrebat:

Am o mare problema, dupa ce mi-a trecut menstruatia acuma imi tot curge un lichid rosu, ma puteti ajuta? Precizez ca acum 3 zile mi-a trecut menstruatia.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Se impune sa fii consultata de un medic ginecolog, pentru ca indiferent de pregatirea si experienta pe care o au cei care raspund problemelor ridicate de userii de pe TPU, raspunsul dat, fara o consultatie directa fata in fata pacient - medic, nu se poate considera ca este un diagnostic sigur/precis/corect, fiindca fiecare pacient are un organism care este unic si reactioneaza diferit fata de alte organisme la stimuli sau boli identice. Cauz/a/ele care pot determina o menstruatie prelungita sau sangerare vaginala anormala, poate fi diagnosticat si tratamentul adecvat poate fi prescris doar de medicul tau ginecolog, fiind responsabilitatea lui. Orice alta sangerare vaginala, precum cea descrisa de tine in prezenta intrebare fiind diferita de sangerarea menstruala sau de cea de nidare a ovulului in endometru, este considerata ca fiind anormala si necesita consultatia cat mai rapida a starii vaginului si/sau a uterului tau, de catre medicul ginecolog. Multa sanatate.

1 răspuns:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la medic fată dragă. ce vârstă ai?