anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.

Am o mare problema. Ieri am incercat sa fac sex impreuna cu iubitul meu, amandoi avem 15 ani, dar este o mare problema. Eu am 1, 57 si el are 1, 90 cm. Cand a incercat sa isi introduca penisul in vaginul meu, care va dati seama, e pe masura marimii mele, m-a durut foarte tare. Am incercat orice pozitie si ma durea foarte tare cand isi introducea penisul. Mentionez ca penisul lui are 16cm, nu este o dimensiune foarte mare dar pentru mine e enorm. Singura optiune era sa-si bage putin capul, dar degeaba ca nu ne excitam niciunul dintre noi. Dupa ce s-a intamplat, l-am vazut dezamagit si il iubesc tare si imi e frica sa nu ma lase pentru o fata care nu are probleme cand face sex cu ea sad.

Va rog sa ma ajutati, sunt foarte suparata. Cum putem sa avem o partida de sex fara dureri pentru mine.

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Incredibil ce dureri de spate are el cand va sarutati, inteleg baiatul trebuie sa fie mai inalt da nici chiar asa asta denota ca esti o fricoasa si ca te plangi des, acuma cu sexul ce sa spun dramatic cu generatia voastra sincer

| mihai69 a răspuns:

Dacă vrei musai, încercați mai bine ceva petting, sex oral reciproc, chestii d-astea.
Sau poți începe să te „adaptezi" punând zilnic chestii din ce în ce mai mari în vagin, până vei reuși să îl poți relaxa suficient cât să intre orice penis vei mai dori.

| Alcyon a răspuns:

La 15 ani, are 1, 90? laughing Lasa-te de trolling, baietel.

| ionutaka47 a răspuns (pentru Alcyon):

Am un prieten, are 15 ani si 1, 93 m

| Pool77 a răspuns:

Sex,sex dar cand va sarutati se apleaca el sau ai in geanta un scaunel mic de ala de pescari? laughing)

| Hitback a răspuns (pentru Pool77):

laughing) bună asta cu scaunu laughing

| Carla01 a răspuns:

Doamne la 15 ani, asta e problema ta? laughing
Habar n-am aşteaptă să creşti sau fă-ţi alt iubit!

Răspuns utilizator avertizat
| ionutaka47 a răspuns:

Incercati de mai multe ori... Pana se largeste laughing apropo, nu-i asculta pe ceilalti, indiferent de varsta traieste.ti viatawinking :*

| Pool77 a răspuns (pentru ionutaka47):

Sunt curios daca vei avea o fata si pe ea o v-a *** unu de 1.90 la varsta de 15 tot asta o sa-i zici? laughing

| ionutaka47 a răspuns (pentru Pool77):

Era mai mult o gluma decât un sfat happy

| Hitback a răspuns (pentru ionutaka47):

Tie ca baiat iti convine. Vorba lu Smiley78 daca ai avea tu o fata si si-ar baga toti **** in treaba ta mai ales la 15 ani cred ca ai fi cam suparat.