| CorinaEm a întrebat:

TPU! Am o mare problema: Imi place foarte mult de iubitul surorii mele. A venit din America acum 2 zile cu el sa-l prezinte familiei, are 25 de ani si este negru. Imi place foarte mult de el si am observat ca si lui pentru ca ma privea insistent! Cand am ramas singuri nu ne-am putut abtine si ne-am sarutat. Eu nu stiu ce sa fac. Tin la sora mea dar sincer il vreau! EI pleaca in 2 saptamani inapoi. Ce ziceti, sa ma pun pe treaba?

63 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Ia uite-le,ma! Voi n-aveti pic de onoare,ma? Va injunghiati pe la spate surori si familie,pentru o bucata de carne intre labii?! Tare-ti mai place si tie madularu' exotic! Nu merita sa pui la bataie tot ce ai pentru o ***, asta, in mod normal, dar la tine, nu vad unde ar fi problema, cred ca iti e si in gene cumva.

| kyGirL a răspuns:

Wa wa deja aici suntem in inima nu respecta regulilaughing)
Pai as zice sa iti vezi de treaba ta si sa nu te pui rau cu sorata...totusi pana la urma tot la familie te intorci asa ca...Dai viteza aluia:-p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai de capul tau! rolling on the floor Si tu le vorbesti altora despre ce e si ce nu e normal, despre faptul ca "nu o duc prea bine". Contul tau e o distractie pentru mine.