| xFaith a întrebat:

Buna TPU sad
Am o mare problema in ceea ce priveste relatia mea. Vreau sa va povestesc pe scurt pentru a intelege.
Eu am un vecin/amic care il cunosc de aprox 2 ani. era ok. acum o saptamana din intamplare eram cu prietenul meu si m`am intalnit si cu acest vecin. In vorba, mai in gluma prietenul meu s`a imprietenit cu vecinul meu. Ok, nu am zis nimic.
Dar de o saptamana incoace, acest vecin a inceput sa se cam amestece in relatia noastra. Ex : imi spune mie, sa nu mai fiu geloasa, imi spune mie sa nu il mai stresez pe prietenul meu cu mesajele straight face, imi spune, ca nu mai ma satur de prietenul meu, ca ba ca eu cu prietenul meu ma vad in fiecare zii.
Deci. Eu am o relatie de aproape un an si jumatate cu prietenul meu, si ne iubim mult. sunt obisnuita sa stau cu el in fiecare zii si nu pot sa stau fara el, dar nici el fara mine.
Bun, acum.el ar vrea sa iasa cu noi. sa stea numai cu noi etc. Nu m`ar fi deranjat dar el are vrea in fiecare zii, intelegeti?
Si nu suport sa imi spuna mie ce sa fac.
Vecinu` asta al meu, e umblat in lume. e mai smecheras. si am inceput sa imi dau seama de el cam dupa o saptamana dupa ce a intrat in viata noastra.
Prietenul meu, are bani, si am observat ca vecinu` asta cam profita, ca prietenul meu ce isi ia el, neaparat trebuie sa ii ia si lui ca na. e cu bun simt.
Intr`o saptamana vecinu. asta al meu l-a schimbat complet. prietenul meu a inceput sa se poarte ciudat cu mine. nu mai este acea armonie care a fost odata intr-e noi.
De o saptamana am tinut`o numai in plans. pentru ca stiu ca vecinu` asta l-a schimbat.
Eu cand i-am spus prietenului meu, el a inceput sa imi zica ca exagerez si ca vecinu` asta nu a facut nimic rau. dar eu zic ca se baga prea prea mult intr`e noi!

Sunt daramata rau de aceasta situatia. imi puteti da un sfat?

4 răspunsuri:
| Ixchel a răspuns:

Spune-i și lui tot ce ne-ai spus nouă acum. happy

| neutrino a răspuns:

Aceasta problema o poate rezolva numai prietenul tau. Stai de vorba cu el si spune-i marea ta nemultumire.

| Liliana1981 a răspuns:

Valeuuuuuu ce poveste aici... nasol! Aseara am vazut un film care avea subiectul identic cu ce scrii tu aici, pe TPU. Nu ma intreba cum s-a sfarsit, ca am adormit. De-asta ma si intereseaza cum se termina povestea asta a voastra. Nu de alta, dar ma oftic ca n-am vazut finalul filmului.
Asadar, parerea mea e ca prietenului tau ii place situatia asta. Ca daca nu- i placea ii zicea doua vorbe aluia si termina. Dar se pare ca el ii ia vecinului apararea. Acuma nu stiu, o fi avand dreptate, n-o fi avand. Stiu ca noi femeile sutem mai geloase, posesive...o fi si asta si iti imaginezi tu mai mult decat e. Sau o fi avand si el nevoie de un prieten caruia sa i se confeseze. A, da- sa nu uit. Vezi ca ala aseara in film ii spunea prietenului sau ce il deranjeaza la iubita. De-asta zic, sa nu cumva vecinul sa-ti bata niste apropouri ca urmare a confesiunilor iubitului tau. Vezi tu cum afli...
Bine, pe mine ma intereseaza finalul. Ti-am zis ca ma oftic ca n-am vazut tot filmul.Dar parca e pacat de tine sa stai sa suferi langa cineva care nu te mai pretuieste.

| beatrice9849 a răspuns:

Vorbeste cu iubitul tau si spune-i ce crezi despre toata situatia asta si de faptul ca ai impresia ca vecinul tau profita de el(dar intr-un mod imi placut ca sa nu inteleaga ca este "fraier" si crezi ca nu si-a datt seama).Asa poate o saincercati amandoi sa il evitati si atunci cand vine vecinul sa vorbeasca cu voi, poate o sa spuna si el9iubitul tau)ca vrea sa aiba timp sa stea doar cu tine!