Aceasta problema o poate rezolva numai prietenul tau. Stai de vorba cu el si spune-i marea ta nemultumire.
Valeuuuuuu ce poveste aici... nasol! Aseara am vazut un film care avea subiectul identic cu ce scrii tu aici, pe TPU. Nu ma intreba cum s-a sfarsit, ca am adormit. De-asta ma si intereseaza cum se termina povestea asta a voastra. Nu de alta, dar ma oftic ca n-am vazut finalul filmului.
Asadar, parerea mea e ca prietenului tau ii place situatia asta. Ca daca nu- i placea ii zicea doua vorbe aluia si termina. Dar se pare ca el ii ia vecinului apararea. Acuma nu stiu, o fi avand dreptate, n-o fi avand. Stiu ca noi femeile sutem mai geloase, posesive...o fi si asta si iti imaginezi tu mai mult decat e. Sau o fi avand si el nevoie de un prieten caruia sa i se confeseze. A, da- sa nu uit. Vezi ca ala aseara in film ii spunea prietenului sau ce il deranjeaza la iubita. De-asta zic, sa nu cumva vecinul sa-ti bata niste apropouri ca urmare a confesiunilor iubitului tau. Vezi tu cum afli...
Bine, pe mine ma intereseaza finalul. Ti-am zis ca ma oftic ca n-am vazut tot filmul.Dar parca e pacat de tine sa stai sa suferi langa cineva care nu te mai pretuieste.
Vorbeste cu iubitul tau si spune-i ce crezi despre toata situatia asta si de faptul ca ai impresia ca vecinul tau profita de el(dar intr-un mod imi placut ca sa nu inteleaga ca este "fraier" si crezi ca nu si-a datt seama).Asa poate o saincercati amandoi sa il evitati si atunci cand vine vecinul sa vorbeasca cu voi, poate o sa spuna si el9iubitul tau)ca vrea sa aiba timp sa stea doar cu tine!
Mutubal întreabă: