| Alle15 a întrebat:

Am o mare problema. In dragoste,e si logic. De mult un baiat se cam baga in seama cu mine,vorbeste cu mine, facem glume, etc. Ieri ne pregateam sa facem torturi la scoala si cand l.am terminat am mancat si eu i-am dat lui de la mine. Dupa aceea a venit la mine si m-a pupat pe obraz,apoi am iesit afara si o prietena m-a provocat sa-l pup,si am refuzat,dar el a venit si m-a pupat! Faza este ca mai am doua prietene la care el in preajma mea le ciupeste,sta pe langa ele, facem gesturi. Azi cand l-au intrebat baietii cat la suta ma place, a spus ca 70%,dar se inrosise tot la fata,nici numai se uita la mine. Dupa s-a dus si s-a asezat langa prietena mea,punandu-se cu capu pe urmarul ei,si ii facea semn unui baiat sa ma strige sa-l vad cum era langa ea. Uneori ma ia in brate si sta langa mine,alteori nu ma baga in seama. Si imi cere mereu telefonul sa se uite in agenda si la mesaje. Mai spre sfarsitul orelor,toata clasa m-a provocat sa-l sarut,iar eu nu prea am vrut,dar m-am lasat faptasa si l-am pupat pe jumatate de buza. Saracu s-a inrosit la fata si dupa a plecat. Nu stiu deloc ce sa fac, nu pot sa-mi dau seama ce vrea, ce are. Ma puteti ajuta cu un sfat. Va multumesc mult :*

Răspuns Câştigător
| Satango a răspuns:

Buna!

Pana la urma intrebarea e : Si tu il placi?
Daca da. Fa tu primul pas daca el e mai timid. Puteti avea o relatie destul de serioasa...
Da te place! De aceea vrea sa te faca geloasa cu alte colege!

Bafta! happy

10 răspunsuri:
| alinioan69 a răspuns:

Intreaba-l daca te place cu adevarat sau pur si simplu vrea sa fiti doar prieteniwinking

| Cristiann25 a răspuns:

Aoleuuu! E genul de baiat timid...te place cu siguranta! Daca tu esti mai cu tupeu, fa primul pas! Bafta

| Havok83 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa discutati si sa vezi ce vrea el de la tine si ce nu.Atunci poate o sa-i poti da o sansa.Succes.

| 7639781254 a răspuns:

Cred ca tipul te place mult si tot ce incearca e sa te faca geloasa. Raspunde-i cu aceeasi moneda.

| DopeNope a răspuns:

Te place, si incearca sa te faca geloasa, fa tu primul pas, totusi se pare ca e foarte timid deci ia-o incet. sper ca te-am ajutat. daca poti FUNDA

| zurick a răspuns:

Cred ca e timid, mai bine fa tu primus pas.Succes!

| Voidwithin a răspuns:

Poate e genul care se joaca cu mai multe fete pana prinde una.

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Of copii astia... Te place, dar e timid. Daca nu te dai tu la el cu atat o sa ramai... Da-te tu la el si totul o sa mearga struna. Oricum la varsta asta nu te astepta sa dureze cine stie cat dar o sa fie, ceva.Se da si pe langa restul pentru ca nu are curaju sa faca altceva si face pana unde are curaj.Si eu eram la fel, doar ca mai rusinos.Norocos cu asa clasa ca te-a impins de la spate.

P.S. Habar n-ai ce bine e sa stai cu capu pe umarul (sau orice altceva) al unei fete big grin

| Azµre a răspuns:

Nu e mai simplu să îl întrebi dacă te place cu adevărat și dacă vrea ceva serios?

| JustChill23 a răspuns:

Te asigur ca ii place de tine... daca cu siguranta e cum spui tu. adica daca e foarte timid si se emotioneaza repede. Te sfatuiesc sa il intrebi daca intr-adevar ii place de tine sau daca ai putin tupeu sa il iei intr-un loc mai retras si sa povestiti, sa va luati in brate etc. Sper ca te-am ajutat!