Pai daca era prietena ta cea mai buna trebuia sa stie ca tu il placi de atat timp, si daca stia si a acceptat sa se combine cu el, nu se mai numeste prietena cea mai buna. Acum depinde si tu daca ai avut ceva cu el inainte, eu am stat cu un baiat si la un momendat am inceput sa fac figuri cu el si el a inceput un joc de kaka si se baga in seama cu o cunostiinta de-a mea si cand a vazut ca eu tin la jocul lui a inceput ca ii pare rau da l'am lasat balta. Dar daca amica ta nu stia cat iti place de el nu are rost sa te certi cu ea pentru el, next, baieti sunt destui
Cam nasol daca prietena ta stia ca tu il placi si totusi l-a acceptat! parerea mea! Incearca sa vorbesti si cu ea si sa vezi ce parere are despre ce se intampla. Iar cu el daca vrei sa iti dea atentie, spune-i ce simti totusi. fa'ti curaj si spune-i macar pe mess sau cumva sa nu iti fie asa de greu ... Dar speram ca prietena ta cea mai buna nu il place si ea.
Buna!
...e km nasoala situatzia, daca i`ai spus pr tale k iti place d el.atunki sa incerce sa se desparta.pentru k cel putin pe la noi asa sunt 'bff`uri`le' acum.depinde de ea ce face...nu il poti fura asta se va vedea, si va fi geloasa iar baiatul nu va fi interesat d tine.pentru k vede k esti 'in limba dupa el [km spunem noi]' acum e doar alegerea pr tale.
Bafta!