| Alina140663 a întrebat:

Buna TPU.am o mare problema...la mine in clasa este un baiat care ma place.si so nu il plac deloc. dar deloc.si m-a intrebat daca il plac si eu i-am zis ca am prieten [ceea ce e adevarat] si prietenul meu e cu mult mai oke decat el.si acum el vrea sa ma despart de prietenul meu.si nici prin cap nu'mi trece sa o fac.si nu stiu cum sa eu spun. avand in vedere ca sta in spatele meu la scoala. ce sa fac.crying crying

ajutati-ma plz.nu va radetzi crying(

7 răspunsuri:
| Sonny a răspuns:

Uite asta e problema foarte mare la fete, ca nu is instare sa refuze un baiat cum trebuie, scurt pe doi, tati nu te plac, si nu pot face nimica in priviinta asta. Toate astea, daca chiar nu il placi cu adevarat, daca il placi cat de cat, da-i o sansa.
Bafta.
Sonny

Răspuns utilizator avertizat
| MissChocolatte a răspuns:

Daca iti cere asta e super nesimtit... daca iubesti pe altu stai cu acela, daca iubesti alta persoana... spune'i in fata lu tipu asta, ce ti-e jena de el. Nu te poate obliga sa fii cu el daca tu nu vrei. [crede'ma si mie mi s-a intamplatwinking Si i-am spus'o tipului in fatalaughing a sunat cam dur "Nu ai tu dreptu sa te bagi in viata mea si sa ma iei la rost cu cine imi impart inima, pentru mine doar 1 e si Soarele si Luna :X viata mea la care nu o sa renunt pentru tineoh go on - deci imi pare rau ''''eu sunt loata'''' " cam asa a sunatrolling on the floor stiu ca baiatu ala se uita cam ciudat la mie de acumrolling on the floor

| RemaxiS a răspuns:

Dal in masa sa nu ai mila ca pentru un prunc poti sa distrugi o relatie sufera si ala 30 min dupa care se baga in pc si te lasa in pace

| CryNiky a răspuns:

Spune-i prietenului tau despre acest baiat si ca tu nu-l placi.Va intelege cu siguranta si nu va veti desparti.Cat despre acel baiat poti incerca sa nu-l mai bagi in seama sau sa il spui parintilor daca te streseaza cu adevarat. Bafta! :*

| byutzatha a răspuns:

laughing)))))))) vai uh aliii saraku feriilaughing)))))ii frangi inima

| Deatheyes a răspuns:

In primul rand "nu ne radem". Este un caz tipic. Poti sa-i spui frumos ca nu vrei sa te desparti de iubitul tau. Este normal sa faci ce simti. Eu zic asa, spune-i prietenului tau de chiestia asta, si colegului ii spu doar ca nu te desparti de iubitul tau pentru el, si ca faci ce simti. Iti trebuie doar putin curaj happy. Succes