Salut.Te inteleg destul de bine cit tii de dureros, ca eu tot am avut asa o situatie.Eu ti-as sfatui asa: nu e o ieshire din situatie sinuciderea.stii de ce? deoarece spre exemplu tu az te sinucizi iar daca lui nu-i pasa de tine, a sa se laude numai prietenilor ca o fata pentru el s-a sinucis, sau numai a sa gindeasca ca ai fost proasta.Iar daca ii pasa de tine cit de putin il va durea doar un timp o luna 2 si te va uita, poate va dori sa te intoarca dar tu deja nu vei fi pe acest pamint.Si ia si te mai gindeste la parinti,indeosebi la mama,ea nu cred ca a meritat asa ceva din partea ta,ea prin multe a trecut pina te-a vazut asa mare si frumoasa, multe nopti n-a dormit, multe lacrimi ti-a sters si cu un mare greu te-a crescut.Nu trebuie,cu greu vei trece peste acest necaz,baieti sunt multi si cauta altul, staruite cu noul prieten sa-l uiti sai cauti acele calitati bune care n-au fost in fostul si sper sa te ajute, starute mai putin s ate gindesti la el si sa asculti muzica trista.Bafta
Nu trebuie sa te sinucizi, timpul le va rezolva pe toate o sa fii tu mai bine peste un timp.
In nici un caz sa nu te gandesti la asta! Ai face cea mai mare prostie din viata ta! Incearca sa vb cu cea mai buna prietena a ta sau plimba-te in padure sau faci ceva ce te linisteste sau pur si simplu te indragostesti de alt cineva sau evita acest subiect! Dar in nici un caz sa nu te sinucizi!
Sa-ti spun sincer? Hai ca-ti zic.Esti proasta! Cum naibii sa te sinucizi,mai fata?! Tu nu esti intreaga la minte?! Da' ce crezi,ca e ultimul baiat? Asta e,v-ati despartit,nu s-a terminat nici lumea,si nu s-au terminat nici baietii! Vei avea o perioasa mai nasoala,dar daca stii cum sa-ti umpli timpul, si daca ai prieteni buni, atunci va trece mult mai repede.
Stai linistita nu face o mare prostie! sunt foarte multi baieti in lume o sa iti gasesti pereche intr-o buna zi. uita-l!
Buna Mihaiela.Consider ca gandetsti gresit.Sinuciderea nu este o solutie.Gandeste-te ca ai o vita intreaga in fata. Faptul ca te-ai despartit de persoana iubita ar trebui sa te intareasca si sa iti fie o lectie in viata,sa nu mai faci greselile pe care le-ai facut in aceasta relatie. Incearca sa gandesti optimist si sa NU asculti muzica deprimanta. Fiecare pas pe care il faci, trebuie sa iti fie o lectie! Fi tare si daca ai nevoie de un umar pe care sa plangi, apeleza la mine!
Nu.nu merita crede'ma.M'am gandit si eu la asta.Chiar nu are rost.Gandeste'te la lucrurile pe care le mai ai(familie, prieteni etc). Daca te'a parasit inseamna ca nu era destul de bun pentru tine...nu te merita.Lasa'l.intr'o zi o sa vada ce a pierdut.Sunt atatia baieti pe lumea asta.Ai sa vezi ca, cu timpul ai sa'l uiti si ai sa te indragostesti din nou.Crede'ma.
Te rog sa ma scuzi da pe oamenii ca tine ii cred handicapati. Cum sa te sinucizi pentru un baiat? e ultimul de pe pamant cumva? adica ai dat familia la o parte pentru el? nu se poate asa ceva gandeste-te la parinti, frati, surori nu gandi in halu asta. Cu timpu o sa iti treaca sau o sa gasesti pe altcineva. funda?
Doamne fereste... sa nu faci asta! Orice are o solutie, in nici un caz problema ta nu se rezolva cu sinucidere. Ca sa treci peste asta sau peste orice probleme ai, poti lua o foaia de hartie si un creion si sa desenezi/scrii, sa iti pui toate gandurile pe hartie. Ca sa nu faci o prostie, gandeste-te ca ai lasa in urma multa tristete... parintii tai, prietenii tai. Viata nu se terminat pentru tine! Gasestete la alte lucruri pentru care sa iti doresti sa traiesti. Nu face o prostie! Succes! Si nu uita exista multe lucruri pentru care merita sa traiesti!
DOAMNE femeie tu esti nebuna? daca nu ai prieten asta nu inseamna ca trebuie sa te sinucizi dal draq ca el gasesti 100 ca uh nu mai e nimeni noi suntem musafiri Lui Dumnezeu iar viata este un cadou asa ca nu te mai gandi la asta ca nu moare nimeni daca nu ai prieten
Oo doamne, sinucidere ce zici ce zici:O:O:O? la cati baieti sunt pe lumea asta, tu vorbesti de sinucidere? o sa-l uiti cu timpul sau poate va impacati
Nuu gandeste-te cai ca si cum te-ai sinucide pentru un amarat de peste nu te sinucide si gandeste-te de ce sa te paraseasca in afara daca nu sa plictisiit de tine sau daca te inseala sau crede ca esti urata daca te omori in omori si pe parinti tai ...mai ai de trait
Tu stii ca viata e scurta? stii ca merita traita? stii cat e de frumoasa? ti-ai aruncat privirea la lucrurile cu adevarat frumoase? crezi ca merita sa-ti iei viata pentru o amarata fiinta? stii ca alte persoane ar da orice sa mai traiasca macar cativa ani? ce este in mintea ta?!
traieste-ti viata pentru ca poti muri oricand, chiar si in clipa urmatoare.traieste fiecare moment din plin, fa fiecare clipa sa fie de 1000 de ori mai frumoasa!
lasa ideile astea prostesti! gandeste-te la persoanele din jurul tau!
cauta experiente noi,lasa trecutul in urma, uita tot raul facut, fa-ti prieteni noi si uita-l pe fostul tau prieten.nu merita sa te mai uiti la el...
sper sa nu faci o prostie.AI GRIJA DE TINE, MAI ALES DE SUFLETUL TAU!
Si eu am trecut printr-o situatie ft asemanatoare (doar ca noi am fost impreuna 1 an jumate). Iti spun din experienta ca o sa iti foe greu, dar crede-ma ca daca treci peste asta o sa fi un om mai puternic si mai sigur pe tine. O sa iti ia ceva timp sa il uiti si sa treci mai departe, insa de la o vreme iti vei da seama ca daca v-ati despartit, inseamna ca nu era pentru tine. Mihaelutza, pentru tine este un alt baiat pus deoparte, care abia asteapta sa te intalneasca. Haide, capul sus si mergi inainte cu demnitate!
Mihaela... viata are prioritate... nu cred ca merita sa te sinucizi viata este frumoasa ai toata viata inainte nu s-a intors pamantul ca sa nu mai fie baieti esti o fata frumoasa asa ca mihaela traiesteti viata cu respect loredana