| Evelyyn a întrebat:

Am o mare problema, mi-e teama sa nu fiu insarcinata. Nu am facut sex cu prietenul meu dar am facut petting, si el a introdus si degetele, eu nu mai sunt virgina si dupa ziua aia am usturaturaturi cand urinez si m-a tinut asa o saptamana, aseara m-a durut burta rau de tot si am dat totusi vina pe ce am mancat in ziua respectiva doar ca am avut si o usoara durere la nivelul coloanei vertebrale, jos la mijloc. Usturaturile s-au mai remediat insa nu au disparut. Nu stiu ce sa fac. Sunt foarte panicata in momentul acesta pentru ca nu-mi pot da seama daca el si-a dat drumul sau nu. stiu ca suna ilogic totul, stiu ca n-ar fi avut cum sa ajunga spermatozoizii in mine dar. alta explicatie nu-mi gasesc.
La inceput am banuit ca e doar o infectie urinara si acum sper sa fie tot infectie, nu am tratat-o decat cu extract de merisor si ma gandeam, poate a avansat.
Va rog, raspunsuri serioase, sunt panicata.

5 răspunsuri:
| xCrinax a răspuns:

Fa totusi un test de sarcina si du-te la consultatie ginecologica. Probabil prietenul tau nu era curat pe maini, tu nu erai suficient de lubrifiata si este foarte posibil sa te fi iritat. Ai mare si gija si sanatate multa!

| SECRETvip a răspuns:

Insarcinata nu esti deloc, doar ca asa este dupa un " contact" de gen, nu te preocupa de nimic.Infectia trebuie luata in continuare in considerare, fa baie, si curata partea intima constant, in caz extrem viziteaza un medic

| GoguSteriade a răspuns (pentru SECRETvip):

Asa e dupa un contact de genul? Nu, nu este, doar ca taranul ala prost si-a bagat degetele muncite pe camp in ea si i-a dat o infectie de toata frumusetea. Asta se intampla cand corditii cu pamant sub unghii viseaza la pasarica.

| SECRETvip a răspuns (pentru GoguSteriade):

Cam la asta ma refeream cu "contact"..nu ca ar fi unul tocmai placut...defapt,deloc placutwinking

| Evelyyn explică:

Si totusi, sa exclud varianta sarcinii? in momentul asta ma doare burta de mor. si m-a durut toata ziua in partea stanga, chiar sub coaste.