anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o mare problema.
Prietena mea cea mai buna tocmai mi-a marturisit cel mai mare secret al ei care pur si simplu m-a socat.:O si nu-mi dau seama ce poate sa insemne.
Mi-a marturisit ca desi e mica.14 ani, face sex de una singura laughing pentru ca nu are cu cine.Nu stiu ce sa spun.m-a gandesc sa nu-i mai fiu prietena pentru ca e ciudata dar cred ca o voi distruge deoarece eu sunt cea mai buna si singura prietena a ei...crying si ce poate sa insemne ca o face de una singura? are probleme sexuale, genitale sau ce? o fi prea disperata?laughing

13 răspunsuri:
| MyhayB a răspuns:

A face sex de unul/una singur/singura = a te masturba.
Pentru o fata, consider ca 14 ani reprezinta o varsta mica pentru a incepe sa te masturbezi, dar nu trebuie aratata cu degetul pentru lucru acesta. Mai ingrijorator este faptul ca e dornica sa isi inceapa viata sexuala, iar 14 ani este o varsta prea frageda pentru asa ceva.

Răspuns utilizator avertizat
| FrZ a răspuns:

Da sunte de acord cu MyhayB ea e prea mica dar trebuie sa o faci sa inteeleaga bafta^^

| passenger a răspuns:

Daca ii esti prietena, ii esti alaturi chiar daca se masturbeaza sau nu!

| ZeroBarat1 a răspuns:

De abia intra hormonii in voi la 14 ani si voi vreti sa va masturbati laughing, mai ganditi-va si voiwinking

| Atotstiutorul a răspuns:

Daca esti pr cu ea ea dane id-ul, fb ei!

Răspuns utilizator avertizat
| Metempsihoza a răspuns:

Face asta pentru ca s-o fi dezvoltat mai repede decat tine si ii umbla mai mult hormonii, nu e ceva grav ce face. Nu ai de ce sa nu ii fii prietena.

| forsaken99 a răspuns:

Imi place stilul tau dea spun secrete pe TPU poate maine ne spui secretu lu dracu cine site!

| somegirl a răspuns:

Adica se masturbeaza. eu te sfatuiesc sa incerci sa o faci sa se opreasca fiindca este prea mica pentru asa ceva

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum vă puteţi considera prietene când tu te gândeşti să te depărtezi de ea pentru că dânsa se masturbează?!

Realizezi cât de aiurea sună? Prietenia înseamnă să accepţi persoana de lângă tine cu bune şi cu rele, să îi fii alături! Nu e ceva ieşit din comun că se masturbează la 14 ani, atâta timp cât nu exagerează.

| Slow a răspuns:

Faptul ca prietena ta cea mai buna se masturbeaza nu este un motiv sa fii socata, cu atat mai potin sa te departezi de ea. Ea a avut incredere in tine si probabil simtea nevoia sa isi impartaseasca noile experiente cu cineva. Nu are nicio problema sexuala, cu atat mai putin una genitala. Este normal ca de la o varsta sa incepi sa faci lucrul acesta, pentru ca tine de hormoni si nu ii poti controla. Probabil in curand te va izbi si pe tine curiozitatea si atunci vei inceta sa o mai judeci. Tu nu ai ce sa faci in situatia data, ci pur si simplu sa accepti faptul ca prietena ta se maturbeaza. Nu e nimic rusinos in asta, nu o face in locuri publice, nu deranjeaza pe nimeni. Rolul tau este acela de a-i fi alaturi si incearca sa ii explici, mai direct, mai pe ocolite, ca momentan ar fi bine sa ramana la acest stadiu si chiar daca gaseste cu cine sa faca sex, sa mai astepte cativa ani.

| KARAoke a răspuns:

Ms de raspunsuri, a si pentru persoanele care m-a acuza ca n-a fost frumos sa-i marturisesc secretul aici...asta este o lume virtuala si nimeni nu o cunoaste pe ea sau pe mine..nimeni nu ii stie numele..deci nu cred c-a i-am "divulgat secretul" si cred ca e o idee buna ca vam cerut parerea(TOTI PENTRU UNU) il loc sa i-au o decizie singura fara sa stiu ce se intampla cu prietena mea.happy